BU DURUMLARDA HERKESİ SOKAĞA DAVET EDİYORUM

BU DURUMLARDA HERKESİ SOKAĞA DAVET EDİYORUM


Bu millet elbette sokaklara iner. Yeter ki vakti ve zamanı olsun.

 Sosyal medyadan üç beş kendini bilmez fetö artığı kişiler ekonomiyi bahane ederek özellikle twitter paylaşımların da halkı sokağa davet ediyorlar. Genellikle yurt dışından yönetilen bu sayfalar bizim sabrımızı sınamaya çalışıyorlar. Biz sokağa ineriz inmesine ama ne zaman olduğunu bazı tayfalar bilmiyorsa öğretelim.

Ne zaman mı sokaklara ineriz?

Bu kutsal vatanın bayrağına kanını akıtıp toprağına sarılan yiğitlerimiz olduğunda salalar eşliğinde şehidimizin namazını kılmak ve omuzumuz da taşıyıp son görevimizi yapmak için ineriz.

 

Eşinin yanında hain bir pusuyla şehit edilen Arslan Kulaksız Binbaşımızın, bir tabuta iki bedeni koyup kaldırdığımız şehit polis memuru Şerife Özden Kalmış’ın, Ceylanpınar’da uyurken başlarından vurularak şehit edilen polis memurları Feyyaz Yumuşak ile Okan Acar’ın, Ankara’da Gölbaşı Özel Harekat Merkezinde şehit düşen ikiz polis memurları Ahmet ve Mehmet Oruç kardeşlerin, evlerinden, sivil olarak göreve gitmek üzere çıkan Piyade Uzman Çavuş Yahya Karakaya ve Murat Özkozanoğlu’nun ve nice bu şekilde yürek yakan güvenlik güçlerimizin şehit haberlerini aldığımız gün ellerimizde bayrak, dillerimizde tekbir, yüreğimiz de vatan sevgisiyle sokaklarda şehitlerimizi anmak teröristlere lanet yağdırmak için ineriz..

 

Vatan hainleri ülkemize kast ettiğin de ülkemizin lideri vatan ve millet aşkıyla yaşayarak halkına “halkımı sokaklara davet ediyorum bu hainlere hep birlikte cevap verelim” dediğinde, 15 Temmuz gecesin de olduğu gibi sokağa ineriz.

 

İnmeyiz demiyoruz elbette ineriz ama indiğimiz de sarı yelek, kırmızı yelek giyerek değil abdestimizi alıp kanımızı bu topraklara harman etmek için iner bu yolda Vatanımıza kendimizi adamak için kanımızı bayrak rengi yapmak için ineriz..

 

Kapı arkasında Türkiye planı yapıp halkı sokağa nasıl dökeriz düşüncesiyle hiç kimse sokaklara çıkmaz. Çıkan olursa da bunun bedelini elbette çok ağır bir şekilde öder. Hiç kimse bu vatanın üzerinde kurgu, plan yapmasın. O kadar canımız yandı ve o kadar can verdik ki bu yolda artık tek bir vatan sevdalı yiğidimizin kılına zarar gelecek olsa o kişilerin gözünü oyarız. Gezici tayfaları bir ağaç için ayaklara kalkıp binlerce ağaç yıkıp zarar vermedik bir yer bırakmadıkları için yine o günleri özleyen bazı vatan, millet aşkından muaf kalmış muşmula suratlar kendilerine çekidüzen versinler…ya bu ülkeyi sevsinler yada bu ülkeden defolup gitsinler. Bu vatanın bu milletin ekmeğini yiyip bu vatan ve milletin arkasından vurmaya çalışmasınlar.

 

İnsanlığın kitabını yazan bu Türk milletine şerefsizlik ve haysiyetsizlik yazılarıyla, sözleriyle gelmesinler. Bizim düşüncemiz ve sevgimiz vatansızlığı kabul etmez. Bu hainlere karşı her zaman vatansever yiğitlerimiz dimdik ayakta durup provokatörlüğe izin vermeyecektir. Yazının başında da söylediğim gibi elbette sokağa ineriz biz ama vatanımız, bayrağımız, milletimiz için Liderimizin emrinde ineriz.

 Akif'in de dediği gibi:

 Girmeden tefrika bir millete düşman giremez. / toplu vurdukça yürekler onu top sindiremez.

 

Bu milletin yüreği bir çarptıkça Allah’ın izniyle kimse bu milleti bölemez, kimse bu milletin üzerinde planlar kuramaz…

SOYLU YÜREKLER VAR OLSUN,

SOYSUZLAR KAHROLSUN...

Google+ WhatsApp