BİR MUAMMA

BİR MUAMMA


Çaykur Rizespor  maçından sonra tüm spor kanallarında Kayserispor  ile ilgili spor yorumcularını izledim  ve dinledim aynı zamanda  okudum.

Neden mi ?

Söyleyeyim. Acaba çok mu haksız yere Kayserispor'u eleştiriyoruz diye. Hani derler ya önce iğneyi kendine çuvaldızı başkasına batır diye.

Maç öncesinde yapmış olduğumuz TV programında  yorumlarımın  nerdeyse tamamı doğru çıktı. Ertuğrul hoca hem defansta hem de ofans da iyi oynamadık diye kendisi de kabul ediyor.

4 haftada bir puan almış takımı elbette ki eleştirmek hakkımız. İyi oyun ile üç puan alırken de tebrik etmek zorundayız.

Ofanstan başlamak gerekirse  Umut Bulut'un  atmış  olduğu golde,  golün asistini yapan ve Bilal'in yerine sol kanatta görev yapan Valera başarılı bir futbol sergiledi. Keza orta sahada Şamil de oldukça güzel futbol sergiledi. Peki Şamil olmazsa skor böyle mi olurdu? Orası da muamma. İyi ki varsın şamil. Mensah'a gelince, Mensah kendisine yakışmayan  kötü futbol sergiledi. Sağ bek Lopes ise hiç yoktu. Sapunaru'nun  yenilen ilk golde ofsaydı bozması Kayserispor'un kolay bir şekilde ilk golü yemesine neden oldu.

Maç öncesinde Kayserispor'un başkan yardımcısı M.Çakmak Uyar ile yapmış olduğumuz programda Mensah'ın  Kayserispor'a geldiği günden uzak futbol oynadığını söyledi ve her futbolcunun böyle inişli çıkışlı form grafiği çizebileceğini, takımın genelinin zamanla daha iyi bir performans sergileyeceğini ve takıma faydalı işler yapacağını ifade etti. Uyar ayrıca sezon sonunda on futbolcunun sözleşmesinin biteceğini söyledi. Sezon sonunda  ayrılacak olan veya kalmak isteyen futbolcular bu şekilde futbol oyar mı ?

Orası' da muamma.

Yönetimin, teknik heyetten transfer ile ilgili şu ana kadar almış olduğu bir rapor henüz yok. Ama Ertuğrul hocadan bu kötü gidişle ilgili gelecek rapor doğrultusunda devre arası büyük ihtimal gidecek futbolculara yol verilir, kalanlar ile yeni sözleşme yapılır diye tahmin ediyorum.Kayserispor'umuz için her şeyin hayırlısı olsun, umarım milli maç için lige verilen ara takıma iyi gelir ve Ertuğrul hoca da bu fırsatı iyi değerlendirip ara sonrasında oynanacak olan Başakşehir maçına takımı en iyi şekilde hazırlar.

Google+ WhatsApp