TALAS’TA PATATES HASADI YAPILDI
Kayseri İl Tarım ve Orman Müdürü Bülent Saklav, Talas ilçesi kırsalında yapılan patates hasadına katılarak çiftçilerle sohbet etti.
İl Müdürü Bülent Saklav beraberindeki İl Müdür Yardımcısı Mehmet Demirbaş ve Talas İlçe Müdürü Okay Sağnak ile birlikte Talas ilçesinde gerçekleştirilen patates hasadına katıldı.
Üreticilerle bir araya gelerek taleplerini dinleyen İl Müdürü Saklav, Tarımsal Üretimin Planlanması ve Yeni Destekleme Modelleri hakkında bilgilendirmede bulundu. Saklav, “Tüm üreticilerimize bereketli ve bol kazançlı bir hasat sezonu diliyoruz” dedi.
İl Müdürü Bülent Saklav, Talas ilçesi ziyaretinde burada faaliyet gösteren büyükbaş hayvancılık işletmesini ziyaret ederek yürütülen çalışmaları yerinde inceledi. Ziyaret kapsamında işletmenin faaliyetleri değerlendirilerek hayvan sağlığının korunması, verimliliğin artırılması ve sürdürülebilir hayvancılığın geliştirilmesine yönelik çalışmalar ele alındı.
Yorumlar 0
Bu habere henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.
Kayseri kategorisindeki diğer haberler

YRP DİVAN TOPLANTISI DEVELİ’DE YAPILDI

MİLLETVEKİLİ BAKİ ERSOY, YEŞİLHİSAR’DAKİ TAPU KAYMALARINI TBMM GÜNDEMİN…

BİR ÇİFT GÖZLÜK, BİR ÖMÜR AYDINLIK: İBRAHİM AĞA’NIN HAYRI GÖNÜLLERE IŞI…

BAŞKAN BÜYÜKKILIÇ: “ERCİYES’E ATLETİZM PİSTİ KAZANDIRDIK”

ERCİYES DAĞI KAR YAĞIŞIYLA BEYAZA BÜRÜNDÜ

