DOLAR50,07
EURO55,96
BITCOIN3.809.608
9° KAYSERİ
Üst banner
Kayseri

ŞABAN ÇOPUROĞLU TÜRKİYE YÜZYILI BULUŞMALARI KAPSAMINDA AKDENİZ’DE

AK Parti Kayseri Milletvekili Şaban Çopuroğlu, AK Parti Genel Merkez Teşkilat Başkanlığının görevlendirmesiyle Türkiye Yüzyılı Buluşmaları kapsamında Mersin’in Akdeniz ilçesinde bir dizi ziyaret ve temas gerçekleştirdi.

07 Kasım 2026 58 okunma 1 dk okuma
ŞABAN ÇOPUROĞLU TÜRKİYE YÜZYILI BULUŞMALARI KAPSAMINDA AKDENİZ’DE

Adana ve Hatay gibi önemli büyükşehirlerde gerçekleştirilen programların ardından şimdi de Mersin’e giden Çopuroğlu, Akdeniz ilçesinde vatandaşlarla bir araya geldi.

Türkiye Yüzyılı vizyonu doğrultusunda sürdürülen buluşmalarda teşkilat mensupları ve vatandaşlarla bir araya gelen Çopuroğlu, Kayseri’mizde yürütülen çalışmaların yanı sıra Türkiye’nin farklı şehirlerinde de saha çalışmalarını sürdürdüklerini ifade etti.

Kayseri’den Türkiye’nin dört bir yanına uzanan bu buluşmalar kapsamında vatandaşlarla bir arada olmaya devam eden Çopuroğlu, Türkiye Yüzyılı hedefleri doğrultusunda çalışmalarını sürdürüyor. 

Paylaş X Facebook

Yorumlar 0

Bu habere henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.

Yorumlar moderasyondan sonra yayımlanır. Hakaret ve reklam içerenler onaylanmaz.

Kayseri kategorisindeki diğer haberler

Sonraki haber yükleniyor…

Deneyiminizi iyileştirmek için çerez kullanıyoruz. Detaylar için Çerez Politikası.