DOLAR50,07
EURO55,96
BITCOIN3.801.015
4° KAYSERİ
Üst banner
Kayseri

MELİKGAZİ’DE SONBAHARDA BAHÇE BAKIMI VE BUDAMA EĞİTİMİ

Kayseri Melikgazi İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğü tarafından sonbaharda bahçe ve ağaç bakımı ile ilgili kursiyerlere eğitim verildi.

08 Kasım 2026 61 okunma 1 dk okuma
MELİKGAZİ’DE SONBAHARDA BAHÇE BAKIMI VE BUDAMA EĞİTİMİ
Kayseri Tarım ve Orman İl Müdürlüğü tarafından eğitimle ilgili yapılan bilgilendirmede, Melikgazi ilçesinde İl Müdürü Bülent Saklav, İl Müdür Yardımcısı Ergün Tuğluk ve İlçe Müdürü Murat Ürker’in katılımlarıyla, “Sonbaharda Bahçe Bakımı: Budama, Gübreleme ve Bitki Bakımı” konulu kurs kapsamında kursiyerlere uygulamalı eğitim verildi. Eğitimi başarıyla tamamlayan kursiyerlere sertifikaları takdim edildi. 


İl Müdürü Saklav, üreticilerin bilgi ve becerilerini artırmaya yönelik eğitim çalışmalarının devam edeceğini belirterek, tarımsal üretime katkı sağlamanın önemini vurguladı.

Kaynak: Kayseri Hayat Haber

Paylaş X Facebook

Yorumlar 0

Bu habere henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.

Yorumlar moderasyondan sonra yayımlanır. Hakaret ve reklam içerenler onaylanmaz.

Kayseri kategorisindeki diğer haberler

Sonraki haber yükleniyor…

Deneyiminizi iyileştirmek için çerez kullanıyoruz. Detaylar için Çerez Politikası.