Kategori : Güncel

Siyaseti bırakıp çobanlık yapıyor

Siyaseti bırakıp çobanlık yapıyor

31 Mart Yerel Seçimleri'nde Demokratik Sol Parti’den (DSP) Kemalpaşa Belediye Başkan adayı olan Savaş Memiş, şimdilerde çobanlık yapıyor.

Memduh Büyükkılıç: “Durmak yok, koşmaya devam ediyoruz”

Memduh Büyükkılıç: “Durmak yok, koşmaya devam ediyoruz”

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, yapılacak yatırımlar için ilçelerle ayrı ayrı toplantılar yapmaya devam ediyor. Başkan Büyükkılıç, bu kez Talas ilçesine yapılacak yatırımların değerlendirildiği bir toplantı gerçekleştirdi. Toplantıya Talas Belediye Başkanı Mustafa Yalçın ile her iki belediyenin bürokratları katıldı.

Vurgundan önce para çalmış

Vurgundan önce para çalmış

Adana’da bankalar arası para taşımacılığı yapan güvenlik şirketinin özel güvenlik amiri Burak Ekinci’nin (29) iş yerinden 4 milyon 795 bin Euro çalmasının sebebi ortaya çıktı.

CHP zulmü boyut değiştirdi

CHP zulmü boyut değiştirdi

Hak-İş’e bağlı Türkiye’nin en büyük belediye işçi sendikası olan Hizmet İş Sendikasına üye olan 16 bin 537 kişi, CHP’li belediyelerin baskısı sonucu sendikasını değiştirmek zorunda kaldı.

Maaşını alamayınca hem kepçeyi hem polis memurunu kaçırdı

Maaşını alamayınca hem kepçeyi hem polis memurunu kaçırdı

Denizli’de çalıştığı inşaat firmasından maaşını alamadığını iddia eden şahıs, fabrika önündeki iş makinesini kaçırdı. Şahıs kendisini durdurmak için kepçenin üzerine çıkan polis memurunu da kilometrelerce yanında götürdü. Şahsı, 5 polis ekibi ile yanındaki polis memuru, kimse zarar görmeden yaklaşık 4 kilometre sonra başarılı bir şekilde durdurabildi.

Hamza'nın annesi zorla getirilecek

Hamza'nın annesi zorla getirilecek

Bursa’da 4 yaşındaki oğlunu bir alışveriş merkezinin oyun alanına bırakıp kayıplara karışan anne, hakkında açılan davanın ilk duruşmasına katılmayınca mahkeme heyeti annenin zorla getirilmesini talep etti.