Kayseri Ticaret Odası (KTO) Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Hiçyılmaz, Cumhuriyet Bayramı dolayısıyla yayımladığı mesajında, Cumhuriyet Bayramı milletimiz içib büyük önem taşımaktadır" dedi. KTO Yöne

Kayseri Ticaret Odası (KTO) Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Hiçyılmaz, Cumhuriyet Bayramı dolayısıyla yayımladığı mesajında, Cumhuriyet Bayramı milletimiz içib büyük önem taşımaktadır" dedi.
KTO Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Hiçyılmaz, Cumhuriyet Bayramı dolayısıyla mesaj yayımladı. Hiçyılmaz, "Cumhuriyetin 91. kuruluş yıldönümünü kutlamanın mutluluğunu yaşadıklarını belirten Hiçyılmaz, "Her yıl 29 Ekim´de kutladığımız Cumhuriyet Bayramı, milletimiz için her geçen gün daha büyük bir önem taşımaktadır. Milletimiz Cumhuriyet rejimi ile kazandığı değerleri, toplum hayatının vazgeçilmez unsuru olarak benimsemiş, karşılaştığı sorunları ise Cumhuriyet´e olan sadakati sayesinde birlik ve beraberliğinden ödün vermeden aşmayı bilmiştir" dedi.
Cumhuriyet´in dili, bayrağı, marşı ve başkenti, temel nitelikleri ile ülkesi ve milletiyle bölünemez bütünlüğü ifade ettiğini kaydeden Hiçyılmaz, "Bu değerlerimizin sonsuza kadar korunacağının unutulmaması gerekir. Gazi Mustafa Kemal Atatürk´ün kurduğu çağdaş ve demokratik cumhuriyetimizi sonsuza kadar yaşatmak, her Türk vatandaşının asli görevi olmalıdır" diye konuştu.
Başkan Hiçyılmaz, son günlerde özellikle komşu ülkelerde yaşanan gelişmeler bahane edilerek huzuru ve istikrarı bozmaya çalışanlara karşı, millet ile devletin el ele gereken cevabı verdiğini ve vermeye de devam edeceğini kaydetti.
Hiçyılmaz, "Yaşanan bu olaylardan dolayı son 12 yıldır durmaksızın büyüyen ülkemiz ekonomisinin duraklamaya girmesine izin veremeyiz. İstikrar ortamına zarar verecek hadiseleri el birliğiyle bertaraf etmeliyiz. 91. yıl coşkusunu yaşadığımız Cumhuriyetimizin geleceği için huzurdan yana olmalıyız ve hoşgörü içerisinde bulunmalıyız" ifadelerini kullandı.
(AG-Y)

28.10.2014 13:30:59 TSI

Google+ WhatsApp