KAYSERİSPOR MORENO SON OYNADIĞI 8 MAÇIN 7’SİNDE GOL ATTI
Kayserispor’un Kolombiyalı futbolcusu Daniel Moreno son oynadığı 8 maçın 7’sinde gol attı. İki maçta da asisti bulunan futbolcusu 7 maçta toplam 10 atarak ligdeki gol krallığında ilk sıralarda yer alıyor.
Trendyol 1. Ligin 13. Haftasında Kayserispor kendi sahasında oynadığı Muğlaspor maçını 6-0 kazandı. Sarı/kırmızılı takımın bu maçtaki 6 golün ikisini Daniel Moreno kaydetti.
Ligdeki 13 maçta forma giyen 31 yaşındaki futbolcu Daniel Moreno 6 karşılaşmada 90 dakika boyunca forma giydi. Ligin ilk 5 haftasında gol atamayan Moreno, oynadığı son 8 maçın 7’sinde gol atarak gol sayısını 10’a çıkardı.
Erokspor ile oynanan ligin 6&ıncı haftasında karşılaşmada 2 gol atma başarısı gösterin Moreno, bu karşılaşmadan sonra oynadığı her maçta gol attı. Sadece Batman Petrol Spor maçında gol atamayan futbolcu, bu karşılaşmada da gol asisti bulunuyor.
Seferi ile birlikte takımın adeta gol makineleri olan Moreno, Muğlaspor maçı sonrasında alınan galibiyet sevincini yaşarken taraftarın kendisine ayrıca ilgi göstererek tezahüratlarda bulunması da dikkat çekti.
Yorumlar 0
Bu habere henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.
Spor kategorisindeki diğer haberler

MUĞLASPOR KULÜP BAŞKANI KIYANÇ KAYSERİSPOR SOYUNMA ODASINA İNDİ

KAYSERİSPOR’DA SEFERİ 2 HAFTA SONRA LİGDE 10’UNCU GOLÜNÜ ATTI

KAYSERİSPOR’A KADIN ÖĞRETİM ÜYELERİ VE ÖĞRENCİLERDEN ANLAMLI DESTEK

KAYSERİSPOR TEKNİK DİREKTÖRÜ ATİLA GERİN: BÖYLE BİR TAKIMA KARŞI 6 GOL …

KAYSERİSPOR BAŞKANI ALİ ÇAMLI: BU TAKIMI MİSAFİR OLDUĞU YERDEN EV SAHİB…

