Kayseri Doğa Koruma ve Milli Parklar İl Müdürlüğü ekiplerince hafta sonu kent genelinde gerçekleştirilen av koruma ve kontrol denetimlerinde 6 kişi hakkında idari işlem başlatılırken, yasa dışı avlandığı belirlenen 3 kınalı keklik ve 1 bıldırcına el konuldu.
03 Kasım 202620 okunma1 dk okuma
Kayseri Doğa Koruma ve Milli Parklar İl Müdürlüğü ekipleri, yaban hayatının korunması ve yasa dışı avcılığın önlenmesine yönelik çalışmalarını sürdürüyor. Bu kapsamda hafta sonu kentin çeşitli noktalarında av koruma ve kontrol faaliyetleri gerçekleştirildi.
Denetimler sırasında av mevzuatına aykırı hareket ettiği belirlenen 6 kişi hakkında idari işlem başlatıldı. Ayrıca yasa dışı yollarla avlandığı tespit edilen 3 kınalı keklik ve 1 bıldırcına el konuldu.
Yetkililer, yaban hayatının korunması ve kaçak avcılığın önlenmesi amacıyla kent genelindeki denetimlerin aralıksız devam edeceğini bildirdi.