Kayserispor'dan Kemal Belgin'e Tepki

Kayserispor'dan Kemal Belgin'e Tepki

Süper Lig'in son haftasında Fenerbahçe'ye konuk olan Hes Kablo Kayserispor'un yenilgisiyle ilgili yorum yapan A Spor yorumcusu Kemal Belgin'in alaycı konuşması tepki çekti. Bu tepkinin ardından sarı-kırmızılı camia adına Twitter üzerinden açıklama yapan Basın Sözcüsü Tokgöz, Belgin'e sert çıktı.

TOKGÖZ CEVAP VERDİ:
Şükrü Saraçoğlu Stadyumu'nda oynanan karşılaşmada kendinden beklenilen oyunu sergileyemeyen Kayserispor'un futbolunu çok sert sözlerle eleştiren A Spor yorumcusu Kemal Belgin'e, sarı-kırmızlı camiadan tepki geldi. Hes Kablo Kayserispor'u eleştirirken, cümlelerini seçmeden konuşan ve Süper Lig temsilcimizi küçük düşürür cümleler kullanan Kemal Belgin'in konuşmasının twitter'da hızla yayılmasının ardından suskunluk bozuldu.

SERT AÇIKLAMA:
Hes Kablo Kayserispor Basın Sözcüsü Mustafa Tokgöz, twitter üzerinden konuyla ilgili yaptığı açıklamasında, eleştirinin de bir sınırının olması gerektiğini söyledi. Herkesin haddini bilmesini isteyen Tokgöz, ''Yorumun da eleştirinin de bir adabı olmalı. Haddini aşan A Spor kanalı yorumcusu Kemal Belgin'i Kayserispor camiası olarak kınıyor, en kısa zamanda özür dilemeye davet ediyoruz.'' ifadelerine yer verdi.

Google+ WhatsApp