Üvey anne şiddeti komaya soktu
Adana’da üvey annenin "sürekli ağlıyor" diye dövdüğü 3 yaşındaki kız çocuğu, beyin kanaması geçirerek komaya girdi. Olayla ilgili üvey anne ve babanın da aralarında bulunduğu 4 zanlı adliyeye sevk edildi.
Adana’da üvey annenin "sürekli ağlıyor" diye dövdüğü 3 yaşındaki kız çocuğu, beyin kanaması geçirerek komaya girdi. Olayla ilgili üvey anne ve babanın da aralarında bulunduğu 4 zanlı adliyeye sevk edildi.
Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, “Biz 21. Yüzyıl da şehirlerimizde eskiden hissettiğimiz mutluluğu yeniden yakalayabilir miyiz bugün bunları tartışıyoruz. Bu soruya ben Çevre ve Şehircilik Bakanı olarak evet diyorum ve evet diyeceğim. Ben, bu zirvenin, şehirlerimizin geleceği için bir dönüm noktası olmasını diliyorum” dedi.
Cuma namazını Büyük Çamlıca Camii'nde kılan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan vatandaşlara seslenerek, “Kendi aramızda merhametli olacağız, kuffara karşı da şiddetli olacağız, Suriye'de olduğu gibi” dedi.
Barış Pınarı Harekatı kapsamında terör örgütünden geri alınan Tel Abyad’ta PKK/YPG’nin sözde askeri kampa dönüştürdüğü okul temizlendi
2015 yılının Eylül ayında Girne sahilinde ağır yaralı olarak bulunan Astrid isimli Caretta Caretta 4 yıl süren başarılı tedavi ve rehabilitasyon sürecinin sonunda yeniden doğal yaşamına bırakılıyor.
Kuruluşu Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından onaylanan KGK, yoluna 'Kurucu Genel Başkan' Mehmet Ali Dim'in genel başkanlığında devam edecek. Kayseri Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Veli Altınkaya’da KGK’da yerel medyadan sorumlu genel başkan yardımcılığına seçildi.
Çocuklarının terör örgütü PKK mensupları tarafından dağa kaçırıldığı iddiasıyla HDP Diyarbakır İl Başkanlığı önünde oturma eylemi başlatan ailelerin evlat nöbeti, 53'üncü gününde de devam ediyor.
TBMM Genel Kurulu’nda görüşülen Gümrük Kanunu’nda değişiklik yapılmasına dair kanun teklifi kabul edildi.
Bursa’da binlerce üniversite öğrencisinin yaşadığı Görükle Mahallesi'ndeki barda eğlenen bir kişi masaya gelen hesabı çok bulunca belindeki silahı çıkararak önce havaya ateş açtı, daha sonra mekan sahibinin kafasına vurarak kaçtı. Barda eğlenen üniversite öğrencileri büyük bir panikle mekandan dışarıya çıktı.
Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı, FETÖ’ye yönelik yürütülen soruşturma kapsamında ByLock kullanıcısı olduğu tespit edilen 53 şüpheli hakkında gözaltı kararı verdi. Şüphelilerden 39’u gözaltına alındı.
Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması'nın (FETÖ/PDY) İstanbul’da yakalanarak Bartın'a getirilen sözde Bartın il imamı ile Ulus ilçe imamı tutuklanarak cezaevine gönderildi.
Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Türkiye’yi eleştiren Almanya Dışişleri Bakanı Heiko Maas’a, “Her kim Türkiye’ye ders vermeye kalkarsa, gerekli cevabı alacağını bilmelidir” dedi.
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, “Mazlum kod adlı, burası ilginç, kırmızı bültenle aranan bir terörist. Aramızda suçluların iadesine dair anlaşma var. Amerika’nın bu adamı bize teslim etmesi lazım. hatta bugün adalet bakanıma da söyledim. İsteyecekler. Böyle bir çalışmanın içindeyiz” dedi.
Türkiye Büyük Millet Meclisinde AK Parti, CHP, MHP ve İyi Parti'nin ortaklaşa hazırladıkları bildiride, Avrupa Parlamentosunun Türkiye'ye yönelik karar tasarısı sert bir dille kınandı.
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Beştepe'de düzenlenen 105. dönem Kaymakamlık Kursu kura töreninde önemli açıklamalarda bulunuyor.