Cumhurbaşkanı Erdoğan, Binali Yıldırım’ı tebrik etti
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti 2. Olağanüstü Büyük Kongresi'nde Genel Başkanlığa seçilen Binali Yıldırım'a tebrik telgrafı gönderdi.
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti 2. Olağanüstü Büyük Kongresi'nde Genel Başkanlığa seçilen Binali Yıldırım'a tebrik telgrafı gönderdi.
Kayseri Cumhuriyet Başsavcılığınca yapılan soruşturma kapsamında 05 Mart 2016 tarihinde tutuklanan Sn. Hacı Boydak yapılmış olan tahliye talebine istinaden bugün ilgili yargı merciince tutuksuz yargılanmak üzere adli kontrol yükümlülükleriyle tahliye edilmiştir.
Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, 20 Mayıs 2015 ‘te büyük bir törenle temeli atılan ve yapım çalışmalarına son hızla devam edilen Kadın Gelişim Merkezine sürpriz bir ziyaret gerçekleştirdi.
Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, Engelliler Haftası münasebeti ile bir dizi etkinlik gerçekleştirdiklerini hafta sonun da ZİÇEV öğrencileri, öğretmeleri ve veliler birlikte fidan dikimini gerçekleştirdiklerini söyledi.
16 Mayıs Pazartesi Saat 19.00 da gerçekleştireceğimizi duyurduğumuz Hastane Caddesi-İstasyon Caddesi Köprülü Kavşak açılış törenini evvelki gün vatan uğruna şehit verdiğimiz evlatlarımızın aziz hatırasına duyduğumuz saygı nedeniyle iptal ediyoruz.
Büyükşehir Belediyesi inşaat ve asfalt sezonunun başlaması ile birlikte yeni yollar açma ve mevcut yolları genişleterek yenileme çalışmalarına hız verdi. Bu çerçevede Sivas Yolu'nun yaklaşık üç kilometrelik bölümünde de genişletme ve yenileme çalışması yapılıyor.
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Van Ticaret ve Sanayi Odasında (Van TSO) sivil toplum kuruluşlarının temsilcileriyle gerçekleştirdiği toplantının ardından yaptığı açıklamada, Van TSO’nun konuğu olarak sivil toplum kuruluşu temsilcilerinin sorunlarını dinleme imkanı bulduklarını söyledi.
Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, iki günlük çalışma toplantıları için geldiği Van’da polisleri de ziyaret etti.
Parlamenter demokrasimiz, bir diktatörlük rejimi hedefinin tehdidi altındadır. Ülke ekonomimiz, Cumhuriyet tarihimizin en kırılgan dönemlerini yaşamaktadır; eğitim sistemimiz çöküşün eşiğinde, dış politikamız iktidarın yanlış tercihleri nedeniyle çıkmazdadır. Toplumsal barışımız, AKP’nin tüm toplum kesimlerine yönelik ayrıştıran ve ötekileştiren söylemi nedeniyle hızla bozulmaktadır.
CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu Van’daki sivil toplum kuruluşlarının kadın temsilcileri ve CHP Kadın Kolları üyeleriyle bir araya geldi
fınal four’da ilk rakibimiz laboral kutxa
Gençlerbirliği Maçı Hazırlıkları Başladı
chp genel başkanı kemal kılıçdaroğlu, berlin büyükelçiliğinde onuruna verilen akşam yemeğine katıldı
chp lideri kemal kılıçdaroğlu, almanya ve fransa dışişleri bakanları ile bir araya geldi
“Hep Birlikte Türkiye’yi Büyütmenin ve İleriye Götürmenin Mücadelesini Vereceğiz”