"devlete Yük Olmadan Bir Yılda Üretime Geçeriz"
"devlete Yük Olmadan Bir Yılda Üretime Geçeriz"
"devlete Yük Olmadan Bir Yılda Üretime Geçeriz"
"çanakkale Mahşeri" Sahnelendi
Talas'ta Şehitler Anısına Bin Fidan Toprakla Buluştu
Beyoğlu Taksim İstiklal Caddesi üzerinde gerçekleşen ve 4 kişinin ölümüne 36 kişinin de yaralanmasına neden olan canlı bombanın Mehmet Öztürk (24) olduğu belirlendi.
Milli Eğitim Bakanlığı’nın sahte diplomalı öğretmenlere yönelik bu yıl başlattığı çalışma kapsamında Trabzon’da bir bayan öğretmenin sahte diplomalı olarak yaklaşık 20 yıldır öğretmenlik yaptığı iddia edildi.
İstiklal Caddesinde yaşanan terör saldırısının ardından İstanbul polisi alarma geçti.
İstanbul, pazar gününe alışık olunmayan bir trafik yoğunluğuyla başladı.
Diyarbakır'ın Bağlar ilçesinde ilan edilen sokağa çıkma yasağının ardından başlatılan operasyonlar kapsamında yapılan arama tarama faaliyetlerinde teröristler tarafından evlerde gizlenen çok sayıda silah, roketatar, el bombaları, mühimmat ve yaşam malzemeleri ele geçirildi.
2016 yılında saatlerin ne zaman ileri alınacağı belli oldu. Yaz saati uygulaması ne zaman? Saatler ne zaman ileri alınacak? Mesai saatleri, yaz saati uygulamasıyla değişecek mi? Saatlerin ileri alınmasıyla ilgili detaylar haberimizde.
Yeraltı dünyasının ünlü ismi Hünkar Karataş'ın Okmeydanı Ağız ve Diş Hastanesi'nden firar etmesine ilişkin yeni görüntüler ortaya çıktı. Görüntülerde tedavi gördüğü odadan bir kişi yardımıyla kaçan Karataş koşmaya başlıyor ve bir anda hastane karışıyor.
Diyarbakır'ın Bağlar ilçesi Kaynartepe Mahallesi'ndeki teröristlerin etkisiz hale getirilmesi için ilan edilen sokağa çıkma yasağının ardından başlatılan operasyonlar 6'ncı gününde de devam ederken, vatandaşlar tepkilerini dile getirmek için ev ve okul duvarlarına yazdıkları yazılarla PKK'ya tepkilerini gösterdi.
Fransa'nın önemli siyaset ve araştırma üniversitelerinden Paris Siyasi Bilimler Akademisi, benzerine bugüne dek hiç rastlanmadık bir skandala imza attı.
Beyoğlu Taksim İstiklal Caddesi üzerinde gerçekleşen ve 4 kişinin ölümüne neden olan canlı bomba saldırısının dehşet boyutu gün ışıyınca ortaya çıktı.
Ankara ve İstanbul'da yaşanan bombalı terör saldırısının ardından vatandaşlara sms yoluyla iletilen 'Bombalı araç var sokağa çıkmayın' gibi tedirgin eden türden mesajların terör örgütlerinin yeni bir kaos planı olabileceği belirtildi. Uzmanlar, gelen mesajların kesinlikle başka kişilere iletilmemesi gerektiği uyarısını yaptı.
Yıllardır bakıp büyüttükleri çocuklarının kendi çocukları olmadığını ve hastanede karıştırıldığını öğrenen Adıyamanlı aile hem kendi öz çocuklarını, hem de büyüttükleri çocuklarını istiyor.