Şehit ateşi Çorum’a düştü
Diyarbakır’da terör örgütü IŞİD’e yönelik düzenlenen operasyonda şehit olan Özel Harekat Polisi Gökhan Çakıcı’nın (22) Çorum’daki baba ocağına ateş düştü.
Diyarbakır’da terör örgütü IŞİD’e yönelik düzenlenen operasyonda şehit olan Özel Harekat Polisi Gökhan Çakıcı’nın (22) Çorum’daki baba ocağına ateş düştü.
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, "Bakın ben bunu açık yüreklilikle söylüyorum. 13 yılda çözemediler, 13 yılda. Ben 4 yılda çözeceğim diyorum. Türkiye'yi terör belasından, Orta Doğu bataklığından kurtaracağım" dedi.
Başbakan Yardımcısı Numan Kurtulmuş, Diyarbakır’da gerçekleştirilen DAEŞ operasyonuyla ilgili şöyle konuştu: “Maalesef rutin aramalarda koçbaşı ile kapı açılırken beklenmedik bir şeyle karşılaşıldı. Bubi tuzakları patlatılarak iki polis arkadaşımız şehit oldu” dedi.
Ünlü sanatçı Ebru Gündeş, eşi Reza Zarrab'tan boşanacak mı?
Suriye'den kaçıp 3 yıl önce Adana'ya gelen İbrahim Ahmed, 10 ay önce kaybolan 70 yaşındaki babası Lütfi Ahmed'in trafik kazası geçirip 7 ay önce öldüğünü ve kimsesizler mezarına gömüldüğünü öğrendi. Babasının mezarını ziyaret eden Ahmed, "Bir mezarı bile olduğu için seviniyorum" diyerek gözyaşlarına boğuldu.
Medicana Sivasspor’da Sergen Yalçın ile yolların ayrılmasının ardından teknik direktörlüğe Okan Buruk getirildi. Buruk, 'Takımı hak ettiği yere getirmeye çalışacağız' dedi
AK Parti Kayseri Milletvekili Tekden Hayranları İle Kitap Fuarında Buluştu
AK Parti Kayseri Milletvekili Adayları Sarız'da
Yıldız Ve Elitaş Seçim Çalışmalarını Gesi'de Sürdürdü
Diyarbakır’ın Kayapınar ilçesinde hücre evine düzenlenen operasyonda teröristlerin açtığı ateş sonucu 2 polis memuru şehit oldu. Olayın ardından bölgeye çok sayıda zırhlı araç ve özel harekat polisi sevk edilirken çatışmalar şiddetlendi.
Sarıyer'de düzenlenen terör operasyonu sırasında ağır yaralanan Dilek Doğan hayatını kaybetti. Doğan’ın cenazesi çevik kuvvet eşliğinde Adli Tıp Kurumu’na sevk edildi.
Cumhurbaşkanı Erdoğan, CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu'nu eleştirerek, ''Atatürk'ün kurmasıyla övünen bir siyasi partinin genel başkanı çıkıp 'PKK niye silah bıraksın' diyebiliyor'' dedi.
Diyarbakırlı matematik öğretmeni Nazım Yokuş, 17 yıl üzerinde çalışarak bir soru üretti. '1 sayısından küçük, en büyük reel sayı kaçtır?' sorusuna, dünyada yaşayan hiç kimsenin cevap veremeyeceğini savunan Yokuş, sorunun cevabını verene, arabasını satarak, 50 bin lira ödül vereceğini söyledi.
AK Parti Trabzon İl Başkanlığı’nın düzenlediği akşam yemeğine katılan Trabzonspor’un efsane teknik direktörlerinden Ahmet Suat Özyazıcı fenalaşarak hastaneye kaldırıldı.
Dünya genelinde birçok ülkede 25 Ekim'de saatler geri alınacak ancak bu uygulama Türkiye'de gerçekleşmeyecek. Kullandığımız akıllı telefonlar bu durumun farkında olmadığı için saatlerimiz 25 Ekim'de geri alınabilir.