Kategori : Kayseri

Başkan Palancıoğlu, Başkan İmamoğlu’nu ziyaret etti

Başkan Palancıoğlu, Başkan İmamoğlu’nu ziyaret etti

Melikgazi Belediye Başkanı Mustafa Palancıoğlu, Kayseri Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Başkanı Yunus İmamoğlu’nu ziyaret ederek yönetim kurulu üyeleriyle birlikte üstlenmiş olduğu görevin hayırlı olması temennisinde bulundu. Başkan Palancıoğlu, sanayicilerin şehrin gelişmesine önemli katkıda bulunduklarını belirterek, OSB Başkanı İmamoğlu’nun şahsında tüm sanayicilere teşekkür etti.

Kemal Erçalık:

Kemal Erçalık: "Esnaf kredileri gerçek sahiplerine ulaşmalı"

Kayseri Esnaf ve Sanatkarlar Derneği (KESADER) Başkanı Kemal Erçalık, AK Parti Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Özhaseki'yi ziyaret etti. Özhaseki ile görüşmelerde bulunan Erçalık, esnafların borç ödemelerinin kolaylaştırılması gerektiğini ve belediyelerin esnaf ile rekabete girişmesinin esnafın durumunu güçleştirdiğini ifade etti.

KAYSERİ ŞEKER’DE PANCAR BEDELİ ÖDEMELERİ BAŞLADI

KAYSERİ ŞEKER’DE PANCAR BEDELİ ÖDEMELERİ BAŞLADI

Kayseri Şeker, 20021-2022 sezonu pancar bedeli ödemelerine başladı. 2-11 Şubat 2022 tarihleri arasında yapılacak ödemeler bugün start aldı.Yıl içerisinde verilen ayni ve nakdi avanslar sonrası kalan 582 milyon 444 bin 584 liralık tutar çiftçilerin hesaplarına yatırılmaya başlandı.

BÜYÜKŞEHİR’İN ORGANİK TARIM TEMEL EĞİTİM PROGRAMI SÜRÜYOR

BÜYÜKŞEHİR’İN ORGANİK TARIM TEMEL EĞİTİM PROGRAMI SÜRÜYOR

Kayseri Büyükşehir Belediyesi Park Bahçeler ve Ağaçlandırma Daire Başkanlığı’nın toplam 53 bin metrekare alanda 54 adet Doğal Üretim Bahçesi’nde yeni dönemdeki organik tarım üreticisi kullanıcılarını belirlemek amacıyla başlattığı Organik Tarım Temel Eğitim programı sürüyor.

MELİKGAZİ'DE E-İMAR İLE HER AN ULAŞILABİLİR HİZMET

MELİKGAZİ'DE E-İMAR İLE HER AN ULAŞILABİLİR HİZMET

Melikgazi Belediyesi dijital dönüşümde bir yeniliğe imza atarak e-imar uygulamasına geçiyor. Bu kapsamda proje müelliflerine ve yapı denetim firmalara dijital imar programı hakkında bilgi aktarıldı.Belediyenin en yoğun bölümlerinden biri olan İmar ve Şehircilik Müdürlüğü bünyesinde mimari, statik ve mekanik projeler ile ilgili işlemler çok yakında başlayacak olan e-imar uygulaması ile belediyeye gelmeden ulaşılabilir olacak.

PROJELER VE HİZMETLERLE ALTIN ÇAĞIN YAŞAYAN  HACILAR KİTAPÇIĞI YAYINLANDI

PROJELER VE HİZMETLERLE ALTIN ÇAĞIN YAŞAYAN HACILAR KİTAPÇIĞI YAYINLANDI

Hacılar Belediye Başkanı Av. Bilal Özdoğan göreve geldikleri 1000 günlük süreci “Projeler ve Hizmetlerle Altın Çağını Yaşayan Hacılar” isimli kitapçıkla tanıtımını yaptıklarını söyledi. Özdoğan, 1000 günlük çalışma sürecindeki faaliyetleri oluşturdukları kitapçıkla detaylı bir şekilde paylaşıldığını belirtti.

KOCASİNAN, KENTSEL DÖNÜŞÜMLE AYRICALIKLI YAŞAM SUNUYOR

KOCASİNAN, KENTSEL DÖNÜŞÜMLE AYRICALIKLI YAŞAM SUNUYOR

Kocasinan Belediyesi’nin yürüttüğü Kentsel Dönüşüm Projeleriyle Kocasinan, yeniden imar ediliyor. Kentsel dönüşüm ile tarihe geçecek projeleri hayata geçiren Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, 2022 yılının dönüşüm yılı olacağını belirterek, Türkiye’de büyük ölçekte kendi imkanlarıyla dönüşüm yapan öncü belediye olduklarını söyledi.

BAŞKAN ÇOLAKBAYRAKDAR’DAN REGAİP KANDİLİ MESAJI

BAŞKAN ÇOLAKBAYRAKDAR’DAN REGAİP KANDİLİ MESAJI

Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, Regaip Kandili dolayısıyla bir mesaj yayımladı. Başkan Çolakbayrakdar, mesajında “Regaip Kandili’nin tüm İslam Alemi'ne hayırlar getirmesini diliyorum” dedi.

BAŞKAN YALÇIN’DAN TALAS’IN ERCİYESİ’NE SÜRPRİZ

BAŞKAN YALÇIN’DAN TALAS’IN ERCİYESİ’NE SÜRPRİZ

Talas Belediye Başkanı Mustafa Yalçın “Talas’ın Erciyesi”nde vatandaşların kızak keyfine ortak oldu. Karın tadını çıkarmak için alana gelen vatandaşlar, Talas Belediyesi tarafından alana getirilen yerel müzik grubunun seslendirdiği şarkılarla keyifli saatler geçirdi.Talas Belediyesi tarafından geçtiğimiz yıl yapılan düzenlemeyle kayak pisti haline getirilen ve kar yağmasıyla birlikte yine vatandaşların akınına uğrayan alanda büyük-küçük herkes soğuğa rağmen karın keyfini doyasıya yaşadı.

BÜYÜKŞEHİR’İN ULU ÇINARLARI KARIN TADINI DOYASIYA ÇIKARDI

BÜYÜKŞEHİR’İN ULU ÇINARLARI KARIN TADINI DOYASIYA ÇIKARDI

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, “Gönül Belediyeciliği’ kapsamında takdir toplayan hizmetlerini sürdürürken, Mustafa Kumlu Ulu Çınarlar Yaşlı Yaşam ve Dayanışma Merkezi’nin ulu çınarları kardan adam yapıp kartopu oynayarak stres attı, kışın tadını çıkardı.