Kategori : Kayseri

BAŞKAN PALANCIOĞLU’NDAN 4 ŞUBAT DÜNYA KANSER GÜNÜ MESAJI

BAŞKAN PALANCIOĞLU’NDAN 4 ŞUBAT DÜNYA KANSER GÜNÜ MESAJI

Melikgazi Belediye Başkanı Dr. Mustafa Palancıoğlu, 4 Şubat Dünya Kanser Günü dolayısıyla bir mesaj yayımladı.Başkan Dr. Palancıoğlu, 4 Şubat Dünya Kanser Günü'nün anlam ve önemine değinerek şu ifadelere yer verdi:"4 Şubat Dünya Kanser Günü, kanserle alakalı farkındalık oluşturmaya, doğru bilgi ve tecrübeleri paylaşmaya sağlığımıza dair bilinçli seçimler yapmaya ve kanserle ilgili yanlış algılara karşı koymaya ilişkin önemli bir gündür. Unutulmaması gerekir ki, bu hastalıkta erken tanı hayat kurtarır dedi.

ÜLKE EKONOMİSİ 2021’E İYİ BAŞLAMADI

ÜLKE EKONOMİSİ 2021’E İYİ BAŞLAMADI

Anadolu Aslanları İşadamları Derneği(ASKON) Kayseri Başkanı Ali Özcan, ticaret verilerine bakıldığında ekonomide 2021 yılına etkili giriş olmadığını belirtti.

 KGC 41 YAŞINDA

KGC 41 YAŞINDA

Kayseri Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Veli Altınkaya, Gazeteciler Cemiyeti’nin kuruluşunun 41. yılı nedeniyle bir açıklama yaptı. Altınkaya, “Cemiyetimiz, Kayseri’nin 111 yıllık basın tarihinde önemli bir yere sahip. 41 yıl önce Cemiyetimizi kuran meslek büyüklerimizi rahmet ve saygı ile anarken, bugün gazetecilik mesleğinin düne göre daha zor şartlarda sürdürüldüğünü belirtmem lazım” ifadesini kullandı.

İDLİB ŞEHİDİMİZE SON GÖREV

İDLİB ŞEHİDİMİZE SON GÖREV

Suriye’nin İdlib kentinde hain saldırıda şehit olan 29 yaşındaki Piyade Uzman Çavuş Basri Demirel, memleketi Pınarbaşı ilçesi Kızılören Mahallesi’nde dualarla son yolculuğuna uğurlandı. Şehidin naaşını havalimanında karşılayan ve cenaze törenine katılan Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, “Kahraman şehidimize Allah'tan rahmet, kederli ailesine ve asil Türk Milletimize başsağlığı ve sabır dilerim” dedi.

ALİ DAĞI 360’DA SONA YAKLAŞILDI

ALİ DAĞI 360’DA SONA YAKLAŞILDI

Yapımı tüm hızıyla devam eden Talas Belediyesi Ali Dağı 360 Sosyal Tesisinde sona yaklaşıldı. Hizmete girdiğinde Ali Dağı’na ve Talas’a çok şey katacak olan tesiste iç dekorasyon çalışmaları devam ediyor. Ali Dağı 360 yürüyüş parkurunun başlangıç noktasında, paraşüt iniş alanının bir benzerinin hayata geçirildiği projeyle Ali Dağı çevresinde yürüyüş ve bisiklet sporu yapanların dinlenip çay kahve içebilecekleri mekanlar oluşturuluyor. Ali Dağı’nın doğal dokusuna ve siluetine uygun şekilde inşa edilen sosyal tesis, farklı mimarisiyle dikkat çekiyor.

“VATANDAŞLARIN HAYATINA DEĞER KATACAK MEKANLAR İNŞA EDİYORUZ”

“VATANDAŞLARIN HAYATINA DEĞER KATACAK MEKANLAR İNŞA EDİYORUZ”

Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, Kayserililerin mutluluk ve huzur içerisinde verimli ve keyifli vakit geçirecekleri ve onların hayatına değer katacak mekanları inşa ettiklerini söyledi.İlçede dönüşüm ve değişimi hızlandırmak için çalışmaları sıklıkla yerinde inceleyen Başkan Çolakbayrakdar, Mimarsinan, Fevziçakmak ve Yenişehir Mahallesi’ne yeni yapılacak olan projelerin uygulama alanlarını inceledi.

BAKİ ERSOY’DAN MADEN İŞÇİLERİNE DESTEK

BAKİ ERSOY’DAN MADEN İŞÇİLERİNE DESTEK

Kayseri’nin Develi ilçesinde bulunan bir maden şirketine bağlı taşeron firmanın yaklaşık 400 işçisi haklarını alamadıkları gerekçesiyle iş bırakma eylemi yaptı. Madencilere Kayseri MHP Milletvekili Baki Ersoy “Develi’de maden işçisi olarak çalışan yaklaşık 400 emekçi kardeşimizin sesini duyduk, taleplerini aldık. Gece- Gündüz kavramından ırak, her sabah işe helalleşerek giden kardeşlerimizin sıkıntıları ile ilgilenmek boynumuzun borcudur. Konunun takipçisiyiz.” Dedi.

MELİKGAZİ’DE YENİ ARAÇLAR İLE HİZMET KALİTESİ ARTIYOR

MELİKGAZİ’DE YENİ ARAÇLAR İLE HİZMET KALİTESİ ARTIYOR

Melikgazi Belediyesi, ilçeye yapılan hizmetlerin hız kazanmasıyla ihtiyaç duyulan 6 yeni hizmet aracını daha bünyesine kazandıracak.Araç filosuna kattığı yeni araçlarla hizmet ağını genişlettiklerini söyleyen Melikgazi Belediye Başkanı Dr. Mustafa Palancıoğlu, "Daha hızlı ve verimli çalışabilmemiz için araç filomuzun güçlü olması lazım. Belediyemiz hizmetlerinde kullanılmak üzere 3 adet kamyonet, 3 adet panelvan tip tamir, bakım ve ekip aracı alınacak

İki otomobil hırsızı çaldıkları araçla yakalandı

İki otomobil hırsızı çaldıkları araçla yakalandı

KAYSERİ'de Volkan K. ile Hüseyin A. iki gün önce çaldıkları otomobille polis çevirmesinde yakalandı. Hırsızlık şüphelileri sağlık kontrollerinin ardından sorgulanmak üzere polis merkezine götürüldü.