Kategori : Kayseri

PATİKÖY VE PATİ YOLU ÖRNEK OLDU

PATİKÖY VE PATİ YOLU ÖRNEK OLDU

Talas Belediyesi tarafından hizmete sunulan Patiköy ve Pati Yolu, hayvanlara verilen değer ve önem konusunda örnek uygulamalar oldu.

KOCASİNAN, KANAL ISLAH ÇALIŞMASIYLA ŞEHRE GÖRSEL ZENGİNLİK KATIYOR

KOCASİNAN, KANAL ISLAH ÇALIŞMASIYLA ŞEHRE GÖRSEL ZENGİNLİK KATIYOR

Kocasinan Belediyesi, Mustafa Kemal Paşa Bulvarı’ndan geçen Hoca Ahmet Yesevi Mahallesi’ndeki kanal ıslahı ve çevre düzenleme çalışmalarını tüm hızıyla devam ettiriyor. Çalışmaları büyük bir titizlikle kontrol eden Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, Kocasinan’ın farklı noktalarında ihtiyaçları giderirken görsel zenginlik kattıklarını belirterek, “Burada yapılan, temelde bir kanalın ıslahı çalışması gibi gözükse de aslında kanalın sağında ve solundaki güzergahın iyileştirmesiyle birlikte şehrimize yakışır bir kent parçasını inşa etmiş olacağız.” dedi.

BAŞKAN BÜYÜKKILIÇ’TAN “TARİHİ” BİR HAMLE DAHA

BAŞKAN BÜYÜKKILIÇ’TAN “TARİHİ” BİR HAMLE DAHA

Kayseri Büyükşehir belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, kentin tarihine sahip çıkma yönündeki çalışmalarına “tarihi” bir hamle daha ekleyerek, yok olmaya yüz tutmuş Selçuklu Dönemi anıt eserlerinden Kızıl Köşk’te çalışma başlattı

MELİKGAZİ’DEN DİKKAT ÇEKEN RAP KLİP

MELİKGAZİ’DEN DİKKAT ÇEKEN RAP KLİP

Tüm dünyayı tehdit eden ve birçok ülkede binlerce insanın ölümüne neden olan korona virüs ile mücadeleye dikkat çekmek ve farkındalık oluşturmak için Melikgazi Belediyesi bir ilke imza atarak, Kayserili yere sanatçıların seslendirdiği, belediye personelinin rol aldığı “Maske Tak” isimli rap müzik klibi çekti.

TALAS’TAN BİR İLK DAHA; ‘PATİ YOLU’

TALAS’TAN BİR İLK DAHA; ‘PATİ YOLU’

4 Ekim Dünya Hayvanları Koruma Günü’ne en anlamlı katkı Talas Belediyesi’nden geldi. Yapımı tamamlanan Pati Yolu, düzenlenen programla hizmete açıldı. Programa katılan Kayseri İl Jandarma Komutanlığı Köpek Unsuru da yaptığı gösterilerle büyük beğeni topladı.

, “BU YIL İÇİNDE, 93 NOKTADA ÇALIŞMA GERÇEKLEŞTİRDİK”

, “BU YIL İÇİNDE, 93 NOKTADA ÇALIŞMA GERÇEKLEŞTİRDİK”

‘Yol medeniyettir’ anlayışıyla hizmet atağını sürdürerek, 2020 yılında 93 noktada yenileme çalışmaları gerçekleştiren Kocasinan Belediyesi, son olarak Mimarsinan Mahallesi Gerede Caddesi’nde yol çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Çalışmaları yerinde incelerken çocukların ve yetişkinlerin yoğun ilgisiyle karşılaşan Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, bu yıl içerisinde Kayseri ve Kocasinan’ın çehresini değiştiren 93 noktada çalışma gerçekleştirdiklerini söyledi.

“EL ELE GÖNÜL GÖNÜLE BİR VE BERABERİZ”

“EL ELE GÖNÜL GÖNÜLE BİR VE BERABERİZ”

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç AK Parti Melikgazi Olağan İlçe Kongresi’ne katıldı. Kongrede, birlik ve beraberlik içerisinde Kayseri’ye daha iyi noktalara getireceklerini ifade eden Başkan Büyükkılıç, “AK Parti Melikgazi Olağan İlçe Kongremiz hayırlı olsun. Bu yolda el ele gönül gönüle bir ve beraberiz” dedi.

HACILAR’A MODERN AİLE SAĞLIĞI MERKEZİ

HACILAR’A MODERN AİLE SAĞLIĞI MERKEZİ

Hacılar Belediyesi tarafından ilçenin modernleşmesi adına yürütülen önemli projelerden olan Ülfet & Murat Özdemir Aile Sağlığı Merkezi’nin temeli düzenlenen törenle atıldı.

“KAYSERİ’Yİ VE ERCİYES’İ DAHA İYİ NOKTALARA TAŞIYACAĞIZ”

“KAYSERİ’Yİ VE ERCİYES’İ DAHA İYİ NOKTALARA TAŞIYACAĞIZ”

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, AK Parti Yerel Yönetimler Başkanı Mehmet Özhaseki ile birlikte Erciyes’e inşa edilecek olan Türkiye'nin en gelişmiş, Avrupa'nın sayılı kayak merkezlerinden Xperia Mountain Resort Erciyes’in temel atma törenine katıldı. Başkan Büyükkılıç, “Kayserimizle ilgili, Erciyesimizle ilgili güzel gelişmeler görmek bizleri sevindiriyor, keyiflendiriyor. Kayseri’yi ve Erciyes’i daha iyi noktalara taşıyacağız” dedi.

BÜYÜKKILIÇ’TAN “YEREL YÖNETİMLER” ZİRVESİ

BÜYÜKKILIÇ’TAN “YEREL YÖNETİMLER” ZİRVESİ

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, Yerel Yönetimler Yasası başta olmak üzere belediyecilik ve şehircilik konularının ele alındığı önemli bir toplantıya ev sahipliği yaptı. Başkan Büyükkılıç’ın daveti üzerine Türkiye Belediyeler Birliği (TBB) ve Gaziantep Belediye Başkanı Fatma Şahin, Tarihi Kentler Birliği (TKB) ve Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör ile Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu Kayseri’ye gelerek, Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Özhaseki’nin de katıldığı toplantıda değerlendirmelerde bulundular.

KGK: KARABAĞ’DA 300 GAZETECİ MÜLTECİ KONUMUNA DÜŞTÜ

KGK: KARABAĞ’DA 300 GAZETECİ MÜLTECİ KONUMUNA DÜŞTÜ

Küresel Gazeteciler Konseyi (KGK) Azerbaycan ile Ermenistan arasında süregelen Dağlık Karadağ’daki savaş nedeniyle yaklaşık 300 gazetecinin mağdur olduğunu ve mülteci durumuna düştüğünü açıkladı. Uluslararası basın meslek örgütü KGK, Türkçe ve İngilizce olarak yayınladığı mesajda, dünya medyasını objektif yayıncılığa davet etti. KGK adına Genel Başkan Mehmet Ali Dim imzasıyla yapılan yazılı açıklama şöyle: