8 MART MÜCADELE VE DAYANIŞMA GÜNÜDÜR
8 MART MÜCADELE VE DAYANIŞMA GÜNÜDÜR
8 MART MÜCADELE VE DAYANIŞMA GÜNÜDÜR
Kuruluşundan itibaren üreticilerimizin ve ülke tarımının en büyük destekçilerinden olan Tarım Kredi Kooperatifleri, sağladığı ayni ve nakdi kredi imkanlarıyla üreticilerimizin her türlü tarımsal girdi ihtiyaçlarını karşılamaya devam etmektedir.
Bakan Kurum, “Şehrimizin gelişimine katkı sunmaya, belediyemizle el birliği içinde çalışmaya devam edeceğiz” derken, Başkan Büyükkılıç da, “Sayın Bakanımıza bize göstermiş olduğu yakın ilgi ve projelerimize vermiş oldukları destekler için çok teşekkür ediyorum” dedi.
Talas Belediye Meclisi, Ukrayna’da yaşanan savaşta mağdur olan halka destek olmak amacıyla ‘insani yardım’ kararı aldı. Talas Belediye Başkanı Mustafa Yalçın’ın verdiği önerge, oybirliği ile kabul edildi. Talas Belediye Meclisi’nin Mart ayı oturumunda konuşan Başkan Yalçın, Ukrayna’daki savaşa dikkat çekerek Ukrayna’nın Ankara Büyükelçiliği’nin başlattığı yardım çağrısına destek içeren bir önerge sundu.
Cumhur İttifakı partilerinin Kayseri temsilcileri, esnaf odalarının başkanlarıyla bir araya geldi. KESOB oda seçimleriyle ilgili yapılan toplantıda Kayserili siyasiler, odanın başkan adayı Şeyhi Odakır'ı destekleyeceklerini açıkladı.
Başkan Büyükkılıç: “Aile ve toplum yapımızın temel direği olan tüm kadınların 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nü tebrik ediyorum” dedi.
Yahyalı Belediye Başkanı Esat Öztürk, Milliyetçi Hareket Partisi Yahyalı İlçe Teşkilatı'nın aylık olağan toplantısına katıldı. Başkan Öztürk toplantıda Yahyalı Belediyesi’nin 2022 yılında yapacağı ve 2021 yılında yapmış olduğu projeleri sunum eşliğinde anlattı.
Kariyer Günleri kapsamında öğrencilerle buluşan Başkan Büyükkılıç önemli tavsiyelerde bulundu.
Kayseri Ticaret Borsası (KTB) Yönetim Kurulu Başkanı Recep Bağlamış’ın yeğeni Mustafa Bağlamış, Kübranur Doğmuş ile dünya evine girdi.
Melikgazi Belediye Başkanı Dr. Mustafa Palancıoğlu Kayseri Gazeteciler Cemiyeti'nin geleneksel olarak düzenlediği 2021 Yılı KGC Medya Yarışmasında ödül alan medya çalışanlarını tebrik etti.
Mimarlar Odası Kayseri Şubesi 8 Mart Dünya Kadınlar Günü etkinlikleri çerçevesinde üyelerine kahvaltı düzenledi. Özel bir otelde gerçekleşen organizasyona üyeler yoğun ilgi gösterdi.
8 Mart, toplumumuzun temel taşı olan, varlıklarıyla fedakârlığı, kahramanlığı ve duyarlılığı temsil eden sonsuz sevgi ve merhamet timsali kadınlarımızın günüdür.
Milliyetçi Hareket Partisi Kadın, Aile, Çocuk ve Engelli Politikaları (KAÇEP)’den Sorumlu İl Başkan Yardımcısı Serap Şule Kalın, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla bir mesaj yayımladı. Başkan Kalın, tarihe adını altın harflerle yazan ve günümüze ışık tutan kadın neferler olduğunu söyledi.
Adaletin hâkim olduğu gelişmiş bir toplum için, kadınların etkinlik alanlarının genişletilmesi, eğitim, istihdam, sağlık, siyaset, hukuk vb. alanlarda eşit fırsat ve olanaklardan faydalanabilmeleri büyük önem taşımaktadır. Türkiye; kadınların, çocukların gençlerin ve bütün vatandaşlarının geleceğe umutla baktığı, toplumsal barış ve huzurun tesis edildiği insan onuruna yakışır bir yaşam tarzının hüküm sürdüğü mutlu bir ülkeyi hedefliyoruz.
Saadet Partisi Kayseri İl Başkanı Av. Baki Coşkun kadınlar gününe ilişkin açıklamalarda bulundu. Coşkun, şiddet ve istismarların Türkiye’nin en büyük yaraları olduğunu söyledi.