Başkan Büyükkılıç, Tomarza'da gerçekleştirilen Vefa Buluşması'na katıldı
Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr.
Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr.
İl Tarım ve Orman Müdürü Mustafa Şahin, denize kıyısı bulunmayan Kayseri’de yılda 10 milyon dolarlık balık ihracatının yapıldığını söyleyerek, “Türkiye’de denize kıyısı olmayan şehirler arasında en fazla balık üreten ilk 3 şehirden biriyiz” dedi.
Melikgazi Belediyesi, Sakarya Mahallesi Koyunbaba Mevkii’nde yol çalışmasına başladı.
İYİ Parti Kocasinan İlçe Başkanı Yurdaer Şahin, Boğazköprü’deki onarım çalışmalarının uzamasına tepki göstererek, “Bu güzergahta benzin istasyonları ve esnaflarımız mağdur edildi, bunların bedelini kim ödeyecek.
Kayseri Ticaret Odası (KTO) Yönetim Kurulu Başkanı Ömer Gülsoy, 26 Ağustos Malazgirt Zaferi ve Zafer Haftası’nın yıldönümü dolayısıyla bir mesaj yayımladı.
Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr.
Kayseri’nin Kocasinan ilçesinde müstakil bir evin çatısında çıkan yangın, itfaiye ekiplerinin müdahalesi ile büyümeden söndürüldü.
Kayseri Valisi Şehmus Günaydın, 30 Ağustos Zafer Bayramı dolayısıyla yayımladığı mesajda, “Ülkemizi muasır medeniyetler seviyesinin üzerine çıkarmak için birlik ve beraberlik içerisinde var gücümüzle çalışacağız” dedi.
Kayseri Ticaret Odası (KTO) Ağustos ayı Olağan Meclis Toplantısında konuşan Yönetim Kurulu Başkanı Ömer Gülsoy, “Kayseri ihracatındaki artış ülkenin mevcut oranının 4 katından fazla” dedi.
Kayseri Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (KASKİ) Genel Müdürü Doç.
Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr.
Bellona Kayseri Basketbol takımı oyuncuları, yeni sezon için taraftarlarından destek istedi.
Dünya Ahıska Türkleri Birliği Gençlik Kolları Başkanı İsmihan Kassanov ve gençlik kolları yöneticileri Kayseri’de biz dizi ziyaretlerder bulundular.
Talas’ın Zincidere mahallesinde bulunan ve 12 Eylül 1980 döneminde kullanılan yarı açık cezaevinin yıkımına başlandı.
Acıbadem Kayseri Hastanesi Kulak Burun Boğaz Uzmanı Doktor Murat Doğan, çocuklarda ses kısıklıkları hakkında bilgiler vererek, "Mevsimsel alerjiler çocuklarda ses kısıklıklarına sebep olabilir” dedi.