Uyuşturucu madde suçundan aranan 36 kişi yakalandı
Kayseri’de narkotik ekiplerinin 4 aydır yürüttüğü çalışmalar sonucunda uyuşturucu ticareti yaptığı, kullandığı tespit edilen 36 kişi yakalandı ve 21 kilo 146,91 gram da uyuşturucu ele geçirildi.
Kayseri’de narkotik ekiplerinin 4 aydır yürüttüğü çalışmalar sonucunda uyuşturucu ticareti yaptığı, kullandığı tespit edilen 36 kişi yakalandı ve 21 kilo 146,91 gram da uyuşturucu ele geçirildi.
İyi Parti Kayseri Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Kazım Yücel, şehrin sorunlarına hakim olduğunu ve bu sorunları kısa bir zaman içinde çözeceğini söyledi. Göreve geldiği andan itibaren yabancı tabelalara asla izin vermeyeceğini belirten Yücel, "Kayseri de bir mülteci kentine dönmeyecek" dedi. Otoban ve Hızlı Trenin Kayseri'ye İyi Parti ile geleceğini belirten Yücel, "Bu şehirde insanların yüzünü güldüreceğim" şeklinde konuştu.
Melikgazi'de birçok vatandaşın kurs aldığı Melikgazi Meslek Edindirme Kursları MELMEK'te 2023 yılında 30 alan ve 150 branşta yaklaşık 30 bin kursiyere eğitim verildi. Meslek Edindirme Kursları ile farklı branşta kurslar açarak vatandaşların ilgi duydukları alanlarda kendilerini geliştirebilmeleri için imkân sağlayan Melikgazi Belediyesi 2023 yılında 30 bin vatandaşa hizmet sağladı.
Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, bu yıl üçüncüsü gerçekleştirilen IIFF Uluslararası İstanbul Mobilya Fuarı’na katıldı. Tek tek Kayserili firmaların stantlarını gezen Başkan Büyükkılıç, “200’e yakın Kayseri’mizden firma geldi. Güçlü bir katılım oldu, bize yakıştı” dedi.
Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, Uluslararası İstanbul Mobilya Fuarı için gittiği İstanbul Havalimanı’nda Kayserililer tarafından çiçeklerle karşılandı.
Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, AK Parti Kayseri Milletvekili Ayşe Böhürler ile birlikte Kayseri’nin en büyük sosyal tesisi olan ve 6 bin 300 metrekare alan üzerine yapılan Kocasinan Akademi tesisinin son kontrollerini gerçekleştirdi. Son derece ferah, modern ve güzel bir mimariyle yapıldığını ve tesisi çok beğendiğini dile getiren AK Parti Kayseri Milletvekili Ayşe Böhürler, Kayseri’nin en büyük tesisinin 10 Şubat’ta açılacağının müjdesini verdi.
Talas Belediyesi’nde kaçırılmayacak yatırım fırsatları sürüyor. İhale ile gerçekleştirilecek satışlarla 4 ticaret arsasının yeni sahibi belli olacak. Elde edilecek gelir ise belediyenin yeni yatırımlarında kullanılacak. Toplam 4 parça taşınmazdan ilk olarak mülkiyeti Talas Belediyesi’ne ait Mevlana Mahallesinde bulunan bin 634 metrekare büyüklüğünde 1112 ada 6, 7 ve 8 parseldeki 3 ticaret parselinin satışı yapılacak.
Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, Su ve Kanalizasyon İdaresi (KASKİ) Genel Müdürlüğü’nce kent genelinde memba kalitesinde içme suyu temini için 2023 yılında da önemli projelere imza atıldığını, bu kapsamda 324 milyon 943 bin TL değerinde içme suyu yatırımı gerçekleştirildiğini kaydetti.
Kayseri Büyükşehir Belediyesi’nin hayata geçirdiği Türkiye’nin en önemli kayak merkezi Erciyes Kayak Merkezi, İngiltere’nin önemli basın yayın kuruluşu Independent’ta yer alarak, yeni destinasyon olarak örnek gösterildi. Kayseri’nin simgesi, Türkiye’nin incisi olan kış turizm merkezi Erciyes Kayak Merkezi, tüm dünyanın ilgi odağı oluyor.
Oruçreis Kentsel Dönüşüm Projesi 2’nci Etap kapsamında 618 konutun inşaat çalışmalarını yerinde inceleyen Başkan Büyükkılıç, “Oruçreis ikinci etap çalışmaları hızla devam ediyor. 26 bloktan 9’u yükseldi” dedi.
Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, kentin ticari dokusunun önemli merkezlerinden olan Yeraltı Çarşısı’nda esnafı ziyaret etti. Başkan Büyükkılıç, esnaf tarafından çiçeklerle karşılandı.
Kocasinan’da polis ekiplerinin bir haftada yapmış olduğu çalışmalarda 19 bin 454 şahıs sorgulanırken çeşitli suçlardan aranan 22 şahıs da yakalandı.
Milliyetçi Hareket Partisi(MHP) İncesu İlçe Başkanı Mehmet Örs görevini sonlandırdı. Mehmet Örs’ün yerine İlçe Başkanlığı görevine Seçkin Kızılışık görevlendirildi.
Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, KAYMEK İhtisas Merkezi’ni çat kapı ziyaret ederek kursiyerlerle bir araya geldi. Sınıfları tek tek gezerek, öğrencilerle yakından ilgilenip, sohbet eden ve taleplerini dinleyen Başkan Büyükkılıç, öğrencilerin akıllı tahta talebine anında talimat verdi.
Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, Kayseri’nin markası ve değeri olan Mondihome Kayserispor’un evinde oynadığı bütün maçlara katılarak, destek vermenin yanı sıra sahada karşılaştığı çocuk ve gençlere de Kayserispor forması hediye ediyor.