BAKİ ERSOY ÇİTÇİLERİMİZE MÜJDEYİ VERDİ
“KAYSERİLİ ÇİFTÇİ KARDEŞLERİMİZE HAYIRLI OLSUN.
“KAYSERİLİ ÇİFTÇİ KARDEŞLERİMİZE HAYIRLI OLSUN.
Kayseri Valiliği bünyesinde kurulan Kayseri Değerler Eğitim Merkezi, Erdemlerimizle Varız Projesi kapsamında hayata geçirilen, “Okul İdarecileri ve Uygulayıcı Öğretmenler Bilgilendirme Toplantısı” Vali Gökmen Çiçek’in katılımıyla yapıldı.
Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, TBMM Milli Savunma Komisyonu Başkanı, AK Parti Kayseri Milletvekili Hulusi Akar ile birlikte, teröristlerce şehit edilen Develili Mikail Bozlağan’ın ailesine taziye ziyaretinde bulundu.
Önceki dönem Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, Kayseri Büyükşehir Belediyesi bünyesinde faaliyet gösteren Kayseri Mesleki Eğitim ve Kültür A.Ş. (KAYMEK) tarafından işletilen Talas Gençlik Merkezi’nin misafiri oldu.
Kayseri Büyükşehir Belediyesi tarafından Fuat Attaroğlu Çocuk Kütüphanesi ve Müzik Okulu’nda Dünya Hayvanları Koruma Günü dolayısıyla miniklere hayvan sevgisini aşılamak için anlamlı bir etkinlik yapıldı.
Erciyes Üniversitesi (ERÜ) Rektörü Prof. Dr. Fatih Altun, Kampüs içerisinde yapımı tamamlanan ve önümüzdeki günlerde açılışı gerçekleştirilecek olan Kadriye San Çocuk Eğitim Merkezi’nde incelemelerde bulundu.
Melikgazi Belediye Başkanı Doç. Dr. Mustafa Palancıoğlu, ilçenin tarihi ve doğal güzelliklerini resim tuvaline yansıtan 12 ressamın Kayseri temalı resimlerinden oluşan serginin açılışını yaptı.
11. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, Abdullah Gül Üniversitesi’nin Cumhuriyetin kuruluşunun 100’üncü yılı etkinlikleri kapsamında Kayseri’ye gelecek.
Kayseri Organize Sanayi Bölgesi (OSB) Başkanı Mehmet Yalçın'ın 82 yaşında yaşamını yitiren babası Hasan Yalçın, Hulusi Akar Camii’nde kılınan namazın ardından son yolculuğuna uğurlandı.
Sanatçı ve AHBAP Derneği Başkanı olan Haluk Levent, Ankara'daki bombalı saldırı girişiminde bulunan teröristlerin şehit ettiği Mikail Bozlağan'ın 6 aylık çocuğunun eğitim masraflarını AHBAP derneğinin üstlendiğini sosyal medya hesabından paylaşarak duyurdu.
Çevre dostu projelerine bir yenisini daha ekleyen Melikgazi Belediyesi, pazar yerlerinden toplanan sebze ve meyveleri kompost yöntemiyle organik gübreye dönüştürüyor.
Kayseri’de Anadolu Mobilya Fuarı’nda konuşan Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, “Ülkemizde işler iyiye ediyor. Bin bir türlü sıkıntılara rağmen bu ülkede 21 yıldır istikrar var. Bu son 21 yıl içerisinde geçmiş hükümetlerin 80 yıl boyunca yaptıklarının birkaç mislini yapmış ve bu ülkenin gelişmesi için, kalkınması için, Türkiye yüzyılı için altyapısını hazırlamış olan iktidara sahibiz. Şimdi elbette problemlerimiz var. Ama bunu çözebilecek irade var. Bu konuda dirayet var. Sayın Cumhurbaşkanımızın önderliğinde çalışma var, çaba var.” dedi.
Büyükşehir Belediyesi tarafından minik öğrencilere hayvan sevgisini aşılamak ve farkındalık oluşturmak için düzenlenen etkinlikte, çocuklar doyasıya hayvanlarla vakit geçirdi.
150'e yakın Eşitlik İçin Kadın (EŞİK) Platformu gönüllüsü, 'Kadınlar Meclis'te sloganıyla TBMM'yi ziyaret etti. Ziyarette Kadın İşbirliğini Geliştirme Derneği Başkanı Dr. Sema Karaoğlu da yer aldı.
Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki ve önceki dönem Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar ile birlikte Anadolu’nun en büyük mobilya fuarı Anadolu Mobilya Fuarı’nın açılışına katıldı.