KESOB ile Türkiye İş Bankası A. Ş. arasında işbirliği protokolü imzalandı

KESOB ile Türkiye İş Bankası A. Ş. arasında işbirliği protokolü imzalandı

Kayseri Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği (KESOB) ile Türkiye İş Bankası A. Ş. arasında, çeşitli kredi paketleri kullanımı ve ayrıcalıklardan faydalanabilme hakkında işbirliği protokolü imzalandı. KESOB Başkanı Şeyhi Odakır, “Esnaf ve sanatkârlarımızın yararlanabileceği bir protokole imza attık, banka yetkililerimize teşekkür ediyor, esnaf ve sanatkârlarımıza hayırlı olmasını temenni ediyorum” dedi.

KESOB ve Türkiye İş Bankası A. Ş. arasında esnaf ve sanatkârlara bankanın sunacağı özel imkan ve kredilerde kolaylıklar sağlanabilmesi için KESOB’da işbirliği protokolü imzalandı.

KESOB ÜYELERİNE ÖZEL ÜYE İŞYERİ KAMPANYASI VE ESNAFA KREDİ KAMPANYASI

İlk etapta 1 yıllığına geçerli olacak protokol kapsamında Türkiye İş Bankası A. Ş.  başvuru yapan esnaf ve sanatkârlara çeşitli kredi paketleri ve imkanlar sunacak. Bu kapsamda esnaf ve sanatkârlar, farklı türlerde kredi paketlerine, kart tiplerine ve pos cihazı tahsisi konusunda bankadan hizmet alabilecek. İmzalanan protokol kapsamında bankanın yeni müşterisi olacak olan esnaf ve sanatkârlar, üst limiti 50 bin TL olan, 3-12 ay arasında değişen vadelerle sıfır faizle kredi kullanabilecek. Ayrıca söz konusu protokolde yer alan Esnafa Kredi Kampanyası kapsamında 1 milyon TL azami tutardaki krediye başvurulabilecek, aylık eşit taksit ödemeleri kredilerde en fazla 12 ay, spot kredilerde en fazla 182 gün ve çek-iskonto kredilerinde ise en fazla 182 gün vade seçenekleri ile kredi kullanılabilecek. KESOB üyelerine özel üye işyeri kampanyasında peşin işlemler tek oran yüzde 1,05 yurtdışı kartları oranı yüzde 2 ve taksitli işlemler 2-6 ve 3 taksite ilave olarak 2 taksit avantajı uygulanacak. Yapılan anlaşma kapsamında bankanın kredi paketlerinden, pos cihazı kampanyasından ve sunduğu imkanlardan yararlanmak isteyen esnaf ve sanatkârlar, Türkiye İş Bankası A. Ş. şubelerine başvuracak. Başvuru için banka tarafından talep edilen belgelerin hazırlanması ve başvuru sahibinin oda kayıt belgesini hazır bulundurması zorunlu olacak. Yapılan başvurular neticesinde banka, başvuru sahibi hakkında yapacağı değerlendirmeler sonucunda kriterlerine uygun gördüğü kişilere, talep ettiği krediden ya da ayrıcalıklardan yararlandırabilecek.

BAŞVURU İÇİN ODA KAYIT BELGESİ İBRAZI ZORUNLU

KESOB Başkanı Şeyhi Odakır, Türkiye İş Bankası A.Ş. ile imzalanan protokol hakkında yaptığı açıklamasında, “Bankamızın yetkilileri ile güzel bir işbirliğine imza attık. Esnaf ve sanatkârlarımız bankanın şubelerine başvurarak ya da kurumumuzun web sitesinden anlaşmanın detaylarına bakabilirler. Türkiye İş Bankası A.Ş., esnaf ve sanatkârlarımıza çeşitli kredi paketleri sunuyor, farklı kart imkanları veriyor ve pos cihazı kullanımında da olanaklar sağlıyor. Olanaklardan faydalanmak isteyen esnafımızın, üyelerimizin banka tarafından istenecek belgeler haricinde başvuru esnasında mutlaka oda kayıt belgelerini ibraz etmeleri gerekiyor. Esnaf ve sanatkârlarımıza hayırlı olmasını temenni ediyor, işlerinde bol kazanç elde etmelerini diliyorum. Türkiye İş Bankası A. Ş. yetkililerine gösterdikleri ilgi ve alakadan dolayı, esnaf ve sanatkârlarımıza sağlayacakları kolaylıklar ve yaptığımız işbirliği sebebiyle teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

DETAYLAR NEREDEN ÖĞRENİLECEK?

Türkiye İş Bankası A. Ş. ile imzalanan protokolün ve sunulan imkanların detaylarını öğrenmek isteyenler bankanın şubelerine başvurabilecek, www.kesob.com web sitesinde yer alan genelgeler kısmındaki 2023/9 numaraları genelgeye erişebilecek ve genelgenin son bölümünde yer alan kredi kampanyaları ile ilgili irtibat telefonlarından bilgi edinebilecek.

Google+ WhatsApp