Onur Air, Avrupa´ya Tarifeli Sefer Başlattı

Onur Havayolları Viyana, Paris, Amsterdam, Düsseldorf ve Frankfurt´a tarifeli sefer başlattı. Tarifeli uçuşun ilk yolcuları düzenlenen törenle Avrupa´ya uğurlandı. Onur Havayolları, Atatürk Havalim

Onur Havayolları Viyana, Paris, Amsterdam, Düsseldorf ve Frankfurt´a tarifeli sefer başlattı. Tarifeli uçuşun ilk yolcuları düzenlenen törenle Avrupa´ya uğurlandı.
Onur Havayolları, Atatürk Havalimanı´ndan Avrupa ülkeleri Viyana, Paris, Amsterdam, Düsseldorf ve Frankfurt´a tarifeli seferlerini başlattı. Dış Hatlar Terminali Onur Air kontuarında 09.30´da düzenlenen törenle ilk yolcular Avrupa´ya uğurlandı. Yurt içinde uyguladığı uygun fiyatlı uçuş stratejisini Avrupa seferlerine de yansıtan Onur Air, biletleri vergiler dahil 49 Euro´dan başlayan fiyatlarla satışa sundu.
Avrupa´ya 22 yıldır tarifesiz seferler düzenleyen Onur Air, 26 Ekim 2014 günü itibariyle kış tarifesiyle birlikte Atatürk Havalimanı´ndan Paris, Amsterdam, Frankfurt, Düsseldorf ve Viyana´ya günlük tarifeli uçuşlara başlamış oldu. Atatürk Havalimanı´ndan karşılıklı olarak düzenlenecek Paris (Charles de Gaulle), Amsterdam, Frankfurt (Main) ve Düsseldorf uçuşları haftanın her günü, Viyana uçuşları ise Salı, Perşembe, Cumartesi ve Pazar günleri gerçekleştirilecek.
(KS-HÇ-Y)

26.10.2014 11:23:42 TSI

Google+ WhatsApp