VAROL, 3 Mayıs Türkçülük günü mesajı yayınladı.

VAROL, 3 Mayıs Türkçülük günü mesajı yayınladı.

Türk demek cesaret, Türk demek şefkat, Türk demek; Tek yürek bir Millet demektir.Ulu Önder Atatürk’ün de dediği gibi ‘’ Türkçülük bir bayrak gibidir, tıpkı Türk bayrağı gibi.. Bu bayrağı vatanın her köşesinde durmadan dalgalandırmaktır

Türklerin tek ve en önemli ülküsü Türkçülüktür. Çünkü Türkçülük; hiçbir yabancı etki taşımadan Türk milli ruhundan ve vicdanından doğmuş kutlu bir inançtır. Temelinde millet ve vatan sevgisi vardır. Her Türk’ün asıl hedefi ise Türk milletinin birlik ve refah içinde, diğer bütün milletlerden güçlü ve bağımsız olarak ebediyete kadar yaşatılmasıdır.
   Türk’üm diyen ve kalbinde samimi olarak bu düşünceyi taşıyan her fert Türk’tür, Aslında Türk olmak için Türk doğmak yeterli değildir, Türk gibi hissetmek, Türk gibi yaşamak, Türk gibi irade edip çalışmak lazımdır.
   Şükürler olsun ki tarihimizle gurur duyan bir milletiz. Dost olsun, düşman olsun herkesin gözünde Türk çok şey demektir. Türk’ün yumruğu altında ezilende, şefkatine bürünende hep aynı fikirdedir. Tarihimizde hem zekası ile hem sonsuz cesareti ile Türk olmayı bütün milletlere göstermişizdir.
  Bu düşünceler ile 3 Mayıs Türkçülük gününü kutluyor, tarihimizde de günümüzde de vatan ve milletimiz için hiç çekinmeden canını feda eden şehitlerimizi rahmet ve minnetle anıyorum.
‘’ Ne Mutlu Türküm Diyene..’’

Google+ WhatsApp