“Anadolu’daki tüm kültürlerimiz özümüzdür, özümüzü koruyacağız”

“Anadolu’daki tüm kültürlerimiz özümüzdür, özümüzü koruyacağız”

İYİ Parti Talas Belediye Başkan Adayı Göker Gözütok, Talas’ta esnaf ve vatandaşlarla bir araya geldi. Gözütok, “Talas’ta ikamet eden her kültürün yaşatılması için belirlediğimiz projelerimizi gerçekleştireceğiz. Bunlardan bir tanesi de Avşar kültürünün yaşatılması için Dadaloğlu Kültür Merkezi projemizdir. Burada Avşar kültürünün yaşatılmasını ve gelecek kuşaklara aktarılmasını sağlayacağız.

Bu sadece Avşarlar ile sınırlı olan bir proje değil Çerkez vatandaşlarımız, Alevi vatandaşlarımız için de geçerli olan bir proje. Anadolu’daki tüm kültürlerimiz bizim özümüzdür. Biz özümüzü koruyacağız” dedi.
 
İYİ Parti Talas Belediye Başkan Adayı Göker Gözütok, Talas’ta esnaf ve vatandaşlarla bir araya geldi. Talas’ın kırsal mahallelerinden Kuruköprü, Çatakdere, Başakpınar halkını ziyaret eden Gözütok, Talas’ta ikamet eden vatandaşlarla kahvaltıda buluştu. Çalışmalarına Kazancılar Çarşısındaki vatandaşları dinleyerek devam eden Gözütok, Bahçelievler Mahallesindeki site sakinleriyle sohbet etti. Gözütok’un ‘Kapı Çal Gönül Al’ sloganıyla yürüttüğü çalışmalarında İYİ Parti Kayseri Milletvekili Dursun Ataş, İYİ Parti İl Başkanı Tansu Şener, İYİ Parti Kayseri Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Kazım Yücel ve teşkilat üyeleri de eşlik etti. 
Ziyaret esnasında konuşma yapan Göker Gözütok, “Talas’ta ikamet eden her kültürün yaşatılması için belirlediğimiz projelerimizi gerçekleştireceğiz. Bunlardan bir tanesi de Avşar kültürünün yaşatılması için Dadaloğlu Kültür Merkezi projemiz. Burada Avşar kültürünün yaşatılmasını ve gelecek kuşaklara aktarılmasını sağlayacağız. Bu sadece Avşarlar ile sınırlı olan bir proje değil Çerkez vatandaşlarımız, Alevi vatandaşlarımız için de geçerli olan bir proje. Anadolu’daki tüm kültürlerimiz bizim özümüzdür. Biz özümüzü koruyacağız” dedi.

Google+ WhatsApp