"cumhuriyet Kupası"nda Basıngücü Finale Yükseldi

Muratpaşa Belediyesi Spor Müdürlüğü tarafından düzenlenen "Cumhuriyet Kupası" halı saha futbol turnuvasında Basıngücü finale yükseldi. Müdürlükler arasında düzenlenen ve dört gurupta 16 takımın müc

Muratpaşa Belediyesi Spor Müdürlüğü tarafından düzenlenen "Cumhuriyet Kupası" halı saha futbol turnuvasında Basıngücü finale yükseldi.
Müdürlükler arasında düzenlenen ve dört gurupta 16 takımın mücadele ettiği turnuvanın yarı final maçında Basıngücü, Veterinerlik Müdürlüğü ile karşılaştı. Karşılaşmanın her iki devresinde de rakibine oranla daha üstün oynayan Basıngücü, sahadan 10-2´lik galibiyetle ayrıldı.
Basıngücü, final karşılaşmasında Zabıta Müdürlüğü´nü 11-7 yenen Sağlık İşleri Müdürlüğü ile karşı karşıya gelecek. 31 Ekim´de 75. Yıl Spor Tesisleri´nde oynanacak olan karşılaşma sonunda galip gelen ekip kupanın sahibi olacak.
Spor Müdürü Özer Bedir, "Cumhuriyet Kupası halı saha futbol turnuvası oldukça çekişmeli karşılaşmalara sahne oldu. Sporseverleri final karşılaşmasına bekliyoruz" diye konuştu.
(SK-Y)

29.10.2014 09:52:35 TSI

Google+ WhatsApp