Kayseri, Ankara-Niğde otoyoluna Kırşehir üzerinden bağlanacak

Kayseri, Ankara-Niğde otoyoluna Kırşehir üzerinden bağlanacak

MHP seçim sonrası Kayseriyle ilgili 31 önerge meclise sundu Kayseri, Ankara-Niğde otoyoluna Kırşehir üzerinden bağlanacak

Kamu-Sen’in düzenlediği toplantıda konuşan Milliyetçi Hareket Partisi Kayseri Milletvekili İsmail Özdemir, meclise Kayseri ile ilgili 31 önerge maddesi sunduğunu ve Kayseri’nin Ankara-Niğde otoyoluna Kırşehir üzerinden bağlanacağı müjdesini verdi. 
 
Kamu-Sen toplantısında konuşan Milliyetçi Hareket Partisi Kayseri Milletvekili İsmail Özdemir, “Seçimden bu yana geçen 1 aylık sürede MHP sadece Kayseriyle ilgili toplamda 31 adet yazılı soru önergesini meclis gündemine getirmek suretiyle ilgili bakanlıklarımızın dikkatine sunmuştur. Bu kapsamda Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığımıza 1, Çevre Şehircilik Bakanlığımıza 5, Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığımıza 5, İç İşleri Bakanlığımıza 1,  Kültür Turizm Bakanlığımıza 1, Sağlık Bakanlığımıza 2, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığımıza 5, Tarım Bakanlığımıza 7, Ulaştırma Bakanlığımıza 4 soru önergesi vermek üzere toplam 31 ayrı başlıkta Kayseri’nin meselelerini gündeme getirdik” ifadelerini kullandı. 
 
‘KAYSERİ, ANKARA-NİĞDE OTOYOLUNA KIRŞEHİR ÜZERİNDEN BAĞLANACAK’
 
Milletvekili Özdemir ulaşımla ilgili müjde vererek, “Kayseri ulaşımla alakalı önemli talepleri olan şehirlerimizin başında geliyordu. Bu kapsamda da Ankara Niğde otoyolu yapımından itibaren sürekli bizimde taleplerimiz arasında yer alan Kayseri’nin de bu yola bağlanmasıyla ilgili süreçte Ulaştırma Bakanlığına ben iletmiştim. Ulaştırma Bakanlığımızda dün bize gelen cevapta da, ‘Kayseri, Ankara-Niğde otoyoluna Kırşehir üzerinden bağlanacak şekilde projelendirilmiş durumda’ olduğunu Sayın Bakan bizlerle paylaşmıştır. Hayırlara vesile olmasını cenabı Allah’tan temenni ediyorum” şeklinde konuştu. 

Google+ WhatsApp