"kayseri'yi Layık Olduğu Yere Getireceğiz"

"kayseri'yi Layık Olduğu Yere Getireceğiz"

Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, gün boyunca çok sayıda sivil toplum kuruluşu başkan ve yöneticileriyle bir araya gelerek Kayseri ile ilgili görüş alışverişinde bulundu. Başkan Çelik, Kayseri’yi hem ulusal hem de uluslararası çapta layık olduğu yere getirme amacında olduklarını söyledi.
Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik’i ilk olarak Sarız Belediye Başkanı Ömer Faruk Eroğlu ziyaret etti. Eroğlu, ilçenin ihtiyaç duyduğu konularla ilgili hazırladıkları dosyayı Başkan Çelik’e verdi. Başkan Mustafa Çelik de talep edilen konuları inceleyerek 2016 yatırım programına alacaklarını belirtti ve Sarız’ı daha yaşanabilir bir ilçe haline getirmek için ellerinden geleni yapmaya devam edeceklerini kaydetti.
Başkan Çelik daha sonra Anadolu Reklamcılar Derneği Başkanı Muhittin Özdemir ve dernek yöneticileriyle görüştü. Dernek Başkanı Özdemir, Kayseri’nin marka şehir kimliğine katkı sağlamayayönelik tüm çalışmalarda yer almak istediklerini belirtti. Başkan Çelik de Kayseri’yi dünyaya tanıtmak istediklerini vurgulayarak, "Bu amaçla yapacağımız çalışmalar içinde gönüllü ya da profesyonel olarak bulunmak isteyen herkese kapımız açık. Önümüzdeki yılın ilk aylarında harekete geçiyoruz. Şehrimizi hem ulusal hem de uluslararası çapta layık olduğu yere getirme hedefindeyiz" dedi.
Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik’i Yeşilhisar Belediye Başkanı Abdülkadir Akdeniz ile ilçeye bağlı mahallelerin muhtarları da ziyaret etti. Başkan Akdeniz ve muhtarlar Büyükşehir Belediyesi’nin hizmetleri nedeniyle Başkan çelik’e teşekkür ettiler. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Mustafa Çelik de ilçe ziyaretlerini sürdürdüklerini ve en kısa zamanda Yeşilhisar’a da geleceklerini ifade ederek ilçelerde yerinde tespitler yapmak suretiyle 2016 yatırım yılını planladıklarını söyledi.
Günün bir diğer ziyaretini ise Erciyes Kayak İşletmecileri yaptı. İşletmeciler Başkan Çelik’e kayak takımı hediye ettiler ve Erciyes’e yapılan yatırımlar nedeniyle teşekkürlerini belirttiler. Başkan Çelik ise Erciyes’in tanıtım ayağını güçlendirerek çok daha canlı hale getireceklerini kaydetti.
Türkiye Yazarlar Birliği Kayseri Şube Başkanı Vedat Sağlam ile Yazarlar Birliği ve Büyükşehir Belediyesi’nin düzenlediği Yazarlık Okulu’nun danışman öğreticileri ve öğrenciler de Başkan Mustafa Çelik’i ziyaret etti. Yazarlar Birliği Şube Başkanı Sağlam, 52 kişinin ders verdiği Yazarlık Okulu’nda yaklaşık 200 öğrencinin bulunduğunu ve etkinliğin 3 ay süreceğini söyledi. Sağlam, böyle bir etkinliğe destek verdiği için Başkan Çelik’e teşekkür etti. Başkan Mustafa Çelik de Kayseri’nin kültür sanat adamı yetiştirmesi için gelecek tüm projelere destek vereceklerini söyledi.

Google+ WhatsApp