"SİYONİST İSRAİL İKİNCİ BİR DEVLET KURMAYA ÇALIŞIYOR"

Hamas Türkiye Temsilcisi aynı zaman da Kudüs ve Tarihimiz Derneği Başkanı Cihat Yağmur ve heyetini makamında kabul eden Genel Başkanımız Mustafa Destici, Siyonist İsrail’in ikinci bir devlet kurmaya çalıştığını söyledi.

Irak Bölgesel Kürt Yönetiminin yapacağı Referandumu destekleyen tek ülkenin Siyonist İsrail olduğunu ifade eden Genel Başkanımız Mustafa Destici, “Şu anda Barzani'nin tertipleyip düzenlediği bir korsan bağımsızlık referandumu var. Bunu da şu anda açıktan destekleyen tek ülke Siyonist İsrail. Irak'ta ikinci bir İsrail Devleti kurulmaya çalışılıyor. İsrail Devleti İslam dünyasının kalbine saplanan hançerdi. Şimdi ikinci bir hançer olmaya çalışıyor.” dedi.
Büyük Birlik Partimizin Genel Başkanı Sayın Mustafa Destici;  "Suriye'nin kuzeyinde PKK, PYD YPG’ ye Amerika güdümlü bir alan açıldı. Orayı da devletleşme sürecine götürecekler. Üçüncü bir hançeri de orada vurma gayreti içerisindeler. Irak Bölgesel Kürt Yönetiminin aldığı kararlar ortada. Türkiye'nin tavrı ortada. İran’ın tavrı ortada. ABD Barzani’yi destekleyemiyor yani referandumu ertele diyor. Bütün bunlara rağmen Barzani neye güvenerek illa bu Korsan referandumunu yapacağım diyor? Güvendiği yer Siyonist İsrail ve dünyadaki Siyonistler ve Yahudi lobileri.
Hepimizin buna karşı ortak bir mücadele verip asla burada, İslam Coğrafyasında ikinci bir İsrail devletinin kurulmasına müsaade etmememiz gerekir. Çünkü bu hançer hepimize saklanacaktır. Bütün İslam dünyasına ve bu coğrafyada yaşayan Kürt, Türkmen, Arap, Ezidi, Marunî, Hıristiyan hepsine birden saplanacaktır. Çünkü burada karmaşa, kavga iç savaşlar artarak devam edecektir böyle bir şey olduğu zaman. Bunun da bedelini kim ödeyecektir?  Kürdüyle Türkmeniyle, Arabıyla, bu coğrafyada yaşayan insanlar yani Müslümanlar ödeyecek.
" diye konuştu.


"Müslümanların ödediği bedel yeter." diyen Genel Başkanımız Mustafa Destici, "Filistin’de, Gazze de, Irak’ta, Doğu Türkistan’da, Myanmarda, Afrika’da ödüyoruz. Müslümanların ödediği bedel yeter artık. Müslümanların bir uyanışa geçmeleri gerekiyor. Birlik ve beraberlik içerisinde bütün İslam Dünyasına saplanmaya çalışılan hançere karşı hep birlikte dik durmamız gerekiyor." şeklinde konuştu. 
Genel Başkanımız Mustafa Destici, "Büyük Birlik Partisi olarak dünyanın neresinde bir mazlum varsa biz hep onun yanında olduk bundan sonra da olmaya devam edeceğiz. Allah (cc) nasip etti Gazze'ye giden ilk Parti Genel Başkanı olmak bize nasip oldu. Tabii Bütün bunlar Siyonist İsrail'i de tedirgin etmiş vaziyette. Burada da Kudüs’e saldırı yapılması, Kudüs'teki Müslümanların oraya girişinin engellenmeye çalışılması ve tabii İsrail'in temel hedefinin şu olduğunu biliyoruz. Mescidi Aksa'yı yıkmak olduğunu, Mescidi Aksa'yı ortadan kaldırmak ve kendi inançlarının gereğini yapmak olduğunu biliyoruz. 2016 yılında Kudüs, Filistin ziyaretimizde müşahade ettik. Bunu dünyaya açık bir şekilde söylemeseler de gizli amaçlarının gayelerilerinin bu olduğunu biliyoruz. Bugüne kadar Allah (cc) ona müsaade etmedi, inanıyoruz ki İnşallah bundan sonra da müsaade etmeyecektir. Kudüs, Mescidi Aksa bizim için Mekke-i Mükerreme'de Medine-i Münevvere den sonra üçüncü kutsal şehirdir. İlk kıbleğahımızdır. Onun için bizim için çok değerli çok büyüktür." ifadelerini kullandı.

Hamas Türkiye Temsilcisi aynı zaman da Kudüs ve Tarihimiz Derneği Başkanı Cihat Yağmur ise Kudüs ve Mescidi Aksa konusunda Büyük Birlik Partisi ve onun Genel Başkanı Mustafa Destici’nin büyük katkısı olduğunu söyledi.
Yağmur, "Bugüne kadar Kudüs, Filistin ve Gazze davasına verdikleri destekten dolayı Büyük Birlik Partisine ve Alperen Ocaklarına teşekkür ediyorum." dedi.

Google+ WhatsApp