U18 futbol müsabakalarına kar engeli

U18 futbol müsabakalarına kar engeli

Kayseri Futbol İl Temsilciliği tarafından yarın oynanması gereken U18 müsabakalarının yoğun kar yağışı nedeniyle ertelendiği açıklandı.

Kayseri Futbol İl Temsilciliği tarafından açıklanan ve Argıncık 1 Nolu, 2 Nolu, Vali Muammer Güler ile Yeşilhisar sahasında Cumartesi günü oynanması planlanan U18 Ligi müsabakaları yoğun kar yağışı nedeniyle ertelendi. Yarın oynanması planlanan 10 maçın ileri bir tarihe ertelendiği kaydedildi. Futbol İl Temsilcisi Mehmet Yücel tarafından yapılan yazılı açıklamada, "Tüm yurdu etkisi altına alan ve Kayseri'de de aralıksız olarak devam eden kar yağışı nedeniyle hafta sonunda oynanması planlanan U-18 karşılaşmaları ileri bir tarihe kaydırılmıştır. Hafta içi oynanacak U-18 karşılaşmalarının durumu ise Pazartesi günü değerlendirilecektir" ifadelerine yer verildi. 
MUTLU ÖNAL: SÜPER AMATÖR KÜME PLAY - OFF MAÇLARI HAFTAYA OYNANACAK
U18 Ligi müsabakalarının yoğun kar yağışı nedeniyle ertelendiğini kaydeden Kayseri Amatör Spor Kulüpleri Federasyon Başkanı Mutlu Önal, Bir Haber Ajansı’na (1HA) özel açıklamalarda bulundu. 
Mutlu Önal yaptığı açıklamada, "Ülke genelinde yoğun kar yağışı nedeniyle birinci lig, ikinci lig, üçüncü lig, BAL, Kadınlar Ligi ve Gelişim Ligleri ertelenmişti. İlimizde yarın oynanmasını planladığımız genç takım maçları vardı. Biz de erteleyeceğiz. Önümüzdeki hafta da Süper Amatör Küme'de Play - Off müsabakaların oynatmayı planlıyoruz" diye konuştu.

Google+ WhatsApp