Adapazarı Belediyesi Personeli Afet Yönetimi Eğitimi Aldı

Adapazarı Belediyesi, personeline `Afet Yönetimi ve Afetlerde Kentsel Yapı´ düzenlemesiyle ilgili eğitim semineri verildi. Sakarya Üniversitesi tarafından `Afet Yönetimi Planlaması, Dünya ve Türkiy

Adapazarı Belediyesi, personeline `Afet Yönetimi ve Afetlerde Kentsel Yapı´ düzenlemesiyle ilgili eğitim semineri verildi.
Sakarya Üniversitesi tarafından `Afet Yönetimi Planlaması, Dünya ve Türkiye´de Afet Yönetimi, Afetlerde Kentsel Yapı Düzenlemesi, Afetlerde Yangın Güvenliği, Afetlerin Kentsel Yaşam Üzerine Etkileri, Türkiye İçin Afet Yönetimi Modelleri´ konulu eğitim semineri verildi. Seminere Adapazarı Belediyesi personeli de katıldı.
Adapazarı Kaymakamı Dr.İsmail Gündüz´ün de eğitmen olarak katıldığı eğitim seminerinde Afet anında ve sonrasında yapılması gerekenler anlatıldı. Adapazarı Belediyesi personelinin 4 gün süreyle Afet ve Afetlerde Yönetim konusunda eğitim aldığı seminerde amaç; eğitim alan personelin depremde halka bilinçli hizmet verebilmesini sağlamak. Sakarya Üniversitesi´nde eğitim alan belediye personeli eğitim programı kapsamında İstanbul Sakarya Büyükşehir Belediyesi Afet Koordinasyon Merkezi´ne çalışma ziyaretinde bulundu.
(BCT)

27.10.2014 16:51:37 TSI

Google+ WhatsApp