AKAR VE BÜYÜKKILIÇ’TAN ŞEHİT BOZLAĞAN’IN AİLESİNE TAZİYE ZİYARETİ

AKAR VE BÜYÜKKILIÇ’TAN ŞEHİT BOZLAĞAN’IN AİLESİNE TAZİYE ZİYARETİ

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, TBMM Milli Savunma Komisyonu Başkanı, AK Parti Kayseri Milletvekili Hulusi Akar ile birlikte, teröristlerce şehit edilen Develili Mikail Bozlağan’ın ailesine taziye ziyaretinde bulundu.

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, Ankara’daki hain terör saldırısı öncesi teröristlerce haince şehit edilen Develili Veteriner Mikail Bozlağan’ın ailesini yalnız bırakmıyor.

Başkan Büyükkılıç, TBMM Milli Savunma Komisyonu Başkanı, AK Parti Kayseri Milletvekili Hulusi Akar ile birlikte, şehit Bozlağan’ın ailesini ziyaret etti.

Şehit ailesine ve yakınlarına taziyelerini ileten Büyükkılıç, Kuran-ı Kerim tilavetinde de bulundu.

Başkan Büyükkılıç, şehit Bozlağan’ın ailesine ve Türk milletine baş sağlığı dileyerek, “TBMM Milli Savunma Komisyonu Başkanı, AK Parti Kayseri Milletvekilimiz Sayın Hulusi Akar ile birlikte Ankara’daki hain terör saldırısı girişimi öncesi teröristlerce şehit edilen Develili hemşehrimiz Mikail Bozlağan’ın ailesini ziyaret ettik ve taziyelerimizi ilettik. Şehidimize bir kez daha Allah’tan rahmet, ailesi ve sevenlerine başsağlığı ve sabırlar dilerim. Milletimizin başı sağ olsun” diye konuştu.

Önceki dönem Milli Savunma Bakanı Akar da, Ankara’daki saldırı girişimi öncesinde hain teröristlerce şehit edilen veteriner teknisyeni Mikail Bozlağan’ın ailesine taziyelerini ileterek, en son terörist etkisiz hâle getirilinceye kadar mücadelenin süreceğini vurguladı.

Google+ WhatsApp