Aksiyonun Yıldızı Van Damme İstanbul´da

Hollywood´un ünlü yıldızı Jean Claude Van Damme, katıldığı Uluslararası Antalya Altın Portakal Film Festivali´nin kapanış galasının ardından İstanbul´a geldi. Büyükçekmece Belediyesi´nin konuğu olacak

Hollywood´un ünlü yıldızı Jean Claude Van Damme, katıldığı Uluslararası Antalya Altın Portakal Film Festivali´nin kapanış galasının ardından İstanbul´a geldi. Büyükçekmece Belediyesi´nin konuğu olacak olan Damme, neşeli tavırlarıyla dikkat çekerek, "Burada olmaktan çok mutluyum" dedi.
Bu yıl 51´incisi düzenlenen Uluslararası Antalya Altın Portakal Film Festivali´nin kapanış galasına katılan aksiyon filmlerinin dünyaca ünlü aktörü Jean-Claude Van Damme Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün´ün misafiri olarak İstanbul´a geldi. Ünlü yıldız Atatürk Havalimanı´nda Organizatör Ahmet San tarafından karşılandı.
Havalimanında gazetecileri karşısında gören Van Damme, `Bu ne sürpriz´ diyerek gazetecilerin sorularını yanıtladı. Antalya´dan festivalden geldiğini belirten Jean-Claude Van Damme, Büyükçekmece Belediye´sinin misafiri olarak İstanbul´da kalacağını söyledi. Bir süre valiz bekleyen Van Damme daha sonra kendisini bekleyen araca binerek havalimanından ayrıldı.
(KS-HÇ-Y)

21.10.2014 09:21:20 TSI

Google+ WhatsApp