Ali Koç

Ali Koç Ziraat Mühendisleri Odası Kayseri Şube Başkanlığı İçin Adaylığını Açıkladı

Ali Koç Ziraat Mühendisleri Odası Kayseri Şube Başkanlığı İçin Adaylığını Açıkladı

Ziraat Mühendisleri Odası Kayseri Şube Başkanlığı’nın 26-27 Aralık’ta yapılacak olan seçimlerinde adaylığını açıklayan Ali Koç, "Meslek odaları gönüllülük esasına dayalı ve fedakârlık isteyen kurumlardır" dedi.
Ali Koç, "Malumunuz üzere Ziraat Mühendisleri Odası Kayseri Şube Başkanlığı 12. Dönem Genel Kurulu 26-27 Aralık tarihlerinde yapılacaktır. Başta 11. Dönem Yönetim Kurulu Başkanı İmdat Aksoy‘a, onun nezdinde Yönetim Kurulu Üyelerine, Şube Başkanlığımızda daha önceki dönemlerde yönetimde bulunmuş, Şube Başkanlığının faaliyetlerinde emeği geçmiş, tüm üye ve yöneticilere teşekkürlerimizi sunuyoruz. Neticede Meslek odaları gönüllülük esasına dayalı ve fedakârlık isteyen kurumlardır" diyerek açıklamasını şu şekilde sürdürdü:
"Biz de bu bağlamda sorumluluk alıyoruz. Üyelerimizin yoğun olarak çalışma ortamı bulduğu, İl Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü, Kayseri Şeker Fabrikası, Tarım Kredi Kooperatifleri Bölge Müdürlüğü , Ziraat Bankası, DSİ,ve özel sektörde görev yapan üyelerden bir konsensüs sağlanarak yeni dönemde hazırladığımız bir liste ile Yönetim Kuruluna talibiz.
ODA çalışmalarında üç unsura çok, ama çok dikkat edeceğiz; Temsiliyet, Etkililik ve Katılımcılık. Bu ilkeler çalışma esasımızın özünü oluşturacaktır.
Genel Merkezimiz gibi bizim de Yeni Dönemde Amacımız; Daha aktif, Gündemi yakalayan ve belirleyen, Üye-Oda-Genel Merkez ilişkileri daha güçlü, Üyelerimiz ve üreticilerin haklarını daha fazla sahiplenen, Mesleği ve üyelerini temsil yeteneği güçlü bir Şube Başkanlığı anlayışıdır."
Ali Koç’un listesi şu isimlerden oluşuyor:
YÖNETİM KURULU(Asil Üyeler)
1. Ali KOÇ ( İl Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü)
2. Salih YOKA ( Kayseri Şeker Fabrikası)
3. Prof.Dr. Yusuf KONCA ( Erciyes Ünv. Ziraat Fak.)
4. M.Akif YAZAR ( Kayseri Büyükşehir Belediyesi)
5. Tuncer SARAY (Zirai İlaç Bayii)
6. Memduh EKİCİ( İl Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü)
7. Mesut KARABULUT( Kayseri Şeker Fabrikası)
YÖNETİM KURULU (Yedek Üyeler)
1. Ahmet DÖNER
2. İbrahim ACAR
3. Metin YAĞCIOĞLU
4. Alper ALTINOK
5. Çetin YOLCU
6. Atalay KAHRAMAN
7. Mustafa YILDIZ
ÜST GENEL KURUL DELEGELERİ
1-Zeki MUTLU
2-İmdat AKSOY
3-Hulusi YÜKSEL
4-Sadık GENÇ
5- Mehmet DEMİRBAŞ
6- H.İbrahim ALTUNTAŞ
7-Zuhal GÖZÜKÜÇÜK

Google+ WhatsApp