Anadolu Hastaneleri Yönetim Kurulu Başkanı Dt. Celal Civcioğlu:

Anadolu Hastaneleri Yönetim Kurulu Başkanı Dt. Celal Civcioğlu, Sağlık Bakanı Dr. Mehmet Müezzinoğlu´nun temelini atacağı yeni devlet hastanesinin hayırlı olması temennisinde bulundu. Temeli atılac

Anadolu Hastaneleri Yönetim Kurulu Başkanı Dt. Celal Civcioğlu, Sağlık Bakanı Dr. Mehmet Müezzinoğlu´nun temelini atacağı yeni devlet hastanesinin hayırlı olması temennisinde bulundu.
Temeli atılacak olan yeni devlet hastanesinin yapımıyla birlikte Kastamonu´nun bölgenin sağlık merkezi olma yolunda önemli bir adım atacağını belirten Civcioğlu, "İlimiz gerek kamu gerek özel sektör yatırımlarıyla canlanıyor, cehresi değişiyor. Yeni yapılacak olan devlet hastanemizin tamamlanmasıyla birlikte bölgenin sağlık merkezi olma yolunda önemli bir adım atılmış olacak. Kamu ve özelin meseleye aynı hizmet mantığıyla ve rakip değil refik bilinciyle yaklaşması sağlık hizmetini çok önemli noktalara getirecektir. Yeni devlet hastanemizin ilimize kazandırılmasında ötürü Kastamonu sevdalısı Sağlık Bakanımız Dr. Mehmet Müezzinoğlu başta olmak üzere devlet büyüklerimize ve emeği geçen herkese teşekkür ediyorum" dedi.
(Vİ-

16.10.2014 18:10:28 TSI

Google+ WhatsApp