ANKARA’DA TÜM AMATÖR SPOR KULÜPLERİNE MALZEME YARDIMI YAPILACAK

ANKARA’DA TÜM AMATÖR SPOR KULÜPLERİNE MALZEME YARDIMI YAPILACAK

Ankara Büyükşehir Belediyesi'nde, tüm amatör spor kulüplerine malzeme yardımı yapılması kararlaştırıldı.

     Başkanvekili Nail Çimen yönetiminde toplanan Büyükşehir Belediye Meclisi'nde,  Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu'nun talebiyle, Başkent'teki tüm amatör spor kulüplerine her türlü malzeme desteğine yönelik Başkanlık yazısı, oybirliğiyle kabul edildi.

Belediye Meclisi'nde ayrıca Karşıyaka Mezarlığı'nda halen defin alanı olarak  kullanılan ve Orman ve Su İşleri Bakanlığı arazisi olan 910-911 numaralı parseller ile Çayyolu Mahallesi'nde bulunan ve uzun yıllardır köy mezarlığı olarak kullanılan 895 no'lu parselin, Ankara Büyükşehir Belediyesi adına 49 yıllığına kiralanmasının Bakanlık tarafından uygun bulunduğuna ve bu konuda yapılacak protokol konusunda Genel Sekreterlik'in yetkilendirilmesine dair Başkanlık yazısı oybirliğiyle kabul edildi.

Büyükşehir Belediyesi yetkilileri, bu işlemle, yıllardır defin alanı olarak kullanılan parsellerin orman arazisi olarak görünmesi nedeniyle, hukuki bir zemine oturtulması amacıyla Orman ve Su İşleri Bakanlığı'ndan kiralama yoluna gidildiğini bildirdiler.

     Toplantıda, Kent Estetiği Daire Başkanlığı bünyesinde Elektrik ve Mekanik İşler Şube Müdürlüğü adı altında bir müdürlük kurulması 

Google+ WhatsApp