Antalya´da Kız Kardeşi Taciz Cinayeti

Antalya´da bir ağabey kız kardeşini rahatsız ettiği iddia edilen genci bıçaklayarak öldürdü. Olayı gerçekleştirdikleri iddia edilen 3 şüpheli ve ağabey emniyetteki ifadelerinin ardından adliyeye sevk

Antalya´da bir ağabey kız kardeşini rahatsız ettiği iddia edilen genci bıçaklayarak öldürdü. Olayı gerçekleştirdikleri iddia edilen 3 şüpheli ve ağabey emniyetteki ifadelerinin ardından adliyeye sevk edildi.
Edinilen bilgiye göre olay, dün akşam saat 22.00´de Kızıltoprak Mahallesi Yunus Emre Caddesi üzerindeki Şehitlik Parkı´nda meydana geldi. İddiaya göre T.G.(20) kız kardeşi U.G.´nin Müjdat K.(25) tarafından rahatsız edildiğini öğrendi. Dün akşam T.G., ile arkadaşları Y.G.(22),E.G.(19) ve M.A.(19) dışarı çıktıklarında park içinde Müjdat K.´yı fark ettiler. Kısa süreli konuşma kavgaya dönüştü. Darp edilen Müjdat K., iddiaya göre T.G., tarafından tek darbe ile kalp hizasından bıçaklandı. Ağır yaralanan Müjdat K.,ambulansla kaldırıldığı Atatürk Devlet Hastanesi´nde yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti.
Olayı ardından geniş çaplı soruşturma başlatan Asayiş Şube Cinayet Büro Amirliği ekipleri, 4 şüpheliyi aynı mahallede yakaladı. Suç aleti bıçak ise olay yeri yakınında bulundu. Olayı gerçekleştirdiği iddia edilen T.G. ve arkadaşları emniyetteki sorgularının ardından adliyeye sevk edildi.
(İA-SK-Y)

27.10.2014 15:40:28 TSI

Google+ WhatsApp