Brent petrol 100 doların altını gördü
Brent petrolün varili, uluslararası piyasalarda 100 doların altına gerileyerek, 99,34 doları gördü.
Brent petrolün varili, uluslararası piyasalarda 100 doların altına gerileyerek, 99,34 doları gördü.
İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, “Sadece 2014 yılında 5 bin 558 kişinin katılım yaptığı PKK’nın bugün yurt içindeki tüm silahlı eleman mevcudu 100 sınırına gelmiştir” dedi.
Kayseri Büyükşehir Belediyesi tarafından, Başkan Dr. Memduh Büyükkılıç’ın talimatlarıyla hayata geçirilen ve tamamlandığında 100 milyon TL’ye mal olacak Erciyes Yüksek İrtifa Kamp Merkezi bu sezon da futbol takımlarının gözdesi oldu. Bu sezon Yukatel Kayserispor, Alanyaspor, Ankaragücü, Gençlerbirliği ve Samsunspor takımları Erciyes Yüksek İrtifa Kamp Merkezi’nde kamp yapacak.
Kentsel Dönüşüm'de marka projelere imza atan Melikgazi Belediyesi, Battalgazi Mahallesi'nde 23 blok, 1000 dairelik 2. etap çalışmaları için yıkım çalışmalarına start verdi.Uyum içerisinde, hak sahiplerini mağdur etmeden referans bir dönüşüm çalışması yaptıklarını vurgulayan Melikgazi Belediye Başkanı Dr. Mustafa Palancıoğlu, “Battalgazi Mahallesi'nde 1. Etap kentsel dönüşüm çalışması tamamlandı ve binlerce vatandaşımız orada yeni bir mahalle oluşturdu.Memnuniyet çok yüksek
Kayseri'de merkezli 5 ilde düzenlenen operasyonda, yakınları ve çalışanlarının adına 9 farklı paravan şirket kurduktan sonra hesaplarında yüklü miktarda para transferi yapıp findex raporlarını yükselterek aldıkları çekleri birbirlerinin yerine düzenlemek ve imzalamak suretiyle sahte ve karşılıksız olarak çok sayıda vatandaşa vererek 100 milyon TL dolandırıcılık yapan 9 kişi yakalandı. Şahıslar emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi.
Kayseri İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri koordinesinde Kayseri merkezli 5 ilde yapılan operasyonlarda, paravan şirket kurarak 100 milyonluk vurgun yapan 9 şahıs yakalandı.
Yahyalı Belediye Meclisi, Haziran Ayı olağan meclis toplantısını yaptı.Yahyalı Belediye Başkanı Esat Öztürk başkanlığında toplanan belediye meclisinde ikisi ek olmak üzere 5 gündem maddesi görüşülerek karara bağlandı.
Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez, "Bugün artık kurulu gücü 100 bin megavatı geçen bir Türkiye var. Bugün artık yenilenebilir enerjide, enerji verimliliğinde, enerji teknolojilerinde, nükleer enerjide attığı adımlarla kendi enerji dönüşümünü sürdüren bir Türkiye var. Enerjide kendi öz yeterliliğimizi sağladıkça inanıyorum ki Türkiye hem üretim hem dağıtım hem de piyasalarda merkez olma hedefine daha somut bir şekilde yaklaşacak" dedi.
Kayseri'de açtıkları oto alım satım şirketinde piyasaya güven vererek vatandaşlardan 100 milyon TL haksız kazanç elde eden baba ve 3 oğlunun da aralarında bulunduğu 6 kişi adliyeye sevk edildi.
Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez, “Elektrikte sessiz bir devrim yaptık. Neredeyse 100 milyar doların üzerinde yatırım yaptık. Bu dile kolay. Büyük çoğunluğunu da kendi milli bütçemiz, Hazine kaynaklarımızdan karşılamadan yaptık. Yüzde 80-90’ı özel sektör kaynaklı" dedi.