ARAMA SONUÇLARI : 62 adet sonuç bulundu

MELİKGAZİ BELEDİYESİ AKIP KÜPLERİ 66.000 ÜYESİYLE YAZ BOYUNCA DOLDU TAŞTI

MELİKGAZİ BELEDİYESİ AKIP KÜPLERİ 66.000 ÜYESİYLE YAZ BOYUNCA DOLDU TAŞTI

Melikgazi Belediyesi’nin gençlere yönelik vizyoner projesi Akıl Küpü Kütüphaneleri, yalnızca eğitim-öğretim döneminde değil; yaz tatili boyunca da gençlerin uğrak noktası oldu.Melikgazi’nin farklı mahallelerinde sayısı 15’i bulan Akıl Küpü Kütüphanelerinde gençler hem eğleniyor hem öğreniyor hem de kaliteli zaman geçiriyor.

KTO BAŞKANI GÜLSOY, İLK 1000 İHRACATÇIYI KUTLADI

KTO BAŞKANI GÜLSOY, İLK 1000 İHRACATÇIYI KUTLADI

Kayseri Ticaret Odası (KTO) Yönetim Kurulu Başkanı Ömer Gülsoy, Türkiye İhracatçılar Meclisi (TİM) tarafından açıklanan “Türkiye'nin İlk 1000 İhracatçısı 2024” listesinde yer alan Kayseri firmalarını tebrik etti. Başkan Gülsoy, "2024 yılında her alanda zorlu bir süreçten geçildi. Bugün bu tabloya rağmen bu başarıya ulaşmak son derece kıymetlidir. Ülkemizin ve şehrimizin üretimine, yatırımına, istihdamına ve ihracatına katkı sunan tüm firmalarımıza teşekkür ediyorum.” dedi.

KAYSERİLİLER, 1000 BİSİKLETLE HİZMET VEREN KAYBİS’İ ÇOK SEVDİ

KAYSERİLİLER, 1000 BİSİKLETLE HİZMET VEREN KAYBİS’İ ÇOK SEVDİ

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç’ın özel önem verdiği bisikletli ulaşımın en gelişmiş adresi olan Kayseri Bisiklet Paylaşım Sistemi (Kaybis), yeni sezonda 3 yeni istasyon eklenerek, 84 istasyon sayısı ve 1000 adet bisikletiyle bisiklet severlere hizmet vermeye başladı. Kayserililer, Kaybis sayesinde sağlıklı ve çevreci bir ulaşım sağladıklarını ifade ettiler.