ARAMA SONUÇLARI : 190 adet sonuç bulundu

BÜYÜKŞEHİR’DEN 15 MİLYON TL’LİK TASARRUF: 1500 CİHAZA KENDİ EKİBİYLE BAKIM

BÜYÜKŞEHİR’DEN 15 MİLYON TL’LİK TASARRUF: 1500 CİHAZA KENDİ EKİBİYLE BAKIM

Kayseri Büyükşehir Belediyesi, bünyesindeki 1500’e yakın soğutma ve ısıtma cihazının bakım ve onarımını kendi teknik personeliyle gerçekleştirerek belediye bütçesine yaklaşık 15 milyon TL katkı sağladı. Yaz aylarında kesintisiz hizmet anlayışıyla 7/24 görev başında olan ekipler, vatandaşlara daha konforlu bir yaşam sunmak için özveriyle çalışıyor.

KTO BAŞKANI GÜLSOY, İSO İKİNCİ 500’E GİREN 10 KAYSERİ FİRMASINI KUTLADI

KTO BAŞKANI GÜLSOY, İSO İKİNCİ 500’E GİREN 10 KAYSERİ FİRMASINI KUTLADI

Kayseri Ticaret Odası (KTO) Yönetim Kurulu Başkanı Ömer Gülsoy, İstanbul Sanayi Odası (İSO) tarafından açıklanan “Türkiye’nin İkinci 500 Büyük Sanayi Kuruluşu 2024” araştırması sonuçlarına ilişkin bir değerlendirmede bulundu. Başkan Gülsoy, listeye girme başarısı gösteren 10 Kayseri firmasını tebrik ederek, “Sanayide üretim gücümüzü ve potansiyelimizi bir kez daha ortaya koyan bu tablo, Kayseri iş dünyasının azmi, çalışkanlığı ve kararlılığının somut bir göstergesidir” dedi.

İSO İkinci 500 Listesinde 10 Kayseri Firması Yer Aldı

İSO İkinci 500 Listesinde 10 Kayseri Firması Yer Aldı

İstanbul Sanayi Odası (İSO) tarafından her yıl gerçekleştirilen "İSO Türkiye’nin İkinci 500 Büyük Sanayi Kuruluşu -2024” araştırma sonuçları açıklandı. Açıklanan sonuçlara göre 2024 yılı İSO İkinci 500 listesinde 10 Kayseri Sanayi Odası üyesi firma yer aldı. Boyteks ve Erbosan ilk iki sırada yer alırken, Orta Anadolu ise listede üçüncü sırada yer aldı.