ARAMA SONUÇLARI : 4 adet sonuç bulundu

Niğde’de 529 Yıllık Vakıf Geleneğiyle Anlamlı Sünnet Şöleni

Niğde’de 529 Yıllık Vakıf Geleneğiyle Anlamlı Sünnet Şöleni

T.C. Kültür ve Turizm Bakanlığı Vakıflar Genel Müdürlüğü Kayseri Vakıflar Bölge Müdürlüğü tarafından, Sultan II. Bayezid Vakfı’nın 529 yıllık vakfiye hayır şartı kapsamında Niğde ilinde ihtiyaç sahibi ve yetim-öksüz çocuklara yönelik anlamlı bir sünnet şöleni düzenlendi.

Kırşehir’de 529 Yıllık Vakıf Geleneğiyle Anlamlı Sünnet Organizasyonu

Kırşehir’de 529 Yıllık Vakıf Geleneğiyle Anlamlı Sünnet Organizasyonu

T.C. Kültür ve Turizm Bakanlığı Vakıflar Genel Müdürlüğü Kayseri Vakıflar Bölge Müdürlüğü tarafından, Sultan II. Bayezid Vakfı’nın 529 yıllık hayır şartı doğrultusunda Kırşehir ilinde sosyal yardım alan ailelerin çocukları ile yetim ve öksüz çocuklara yönelik anlamlı bir sünnet organizasyonu düzenlendi.

KESOB’da Kasım ayında 529 esnaf kayıt yaptırdı

KESOB’da Kasım ayında 529 esnaf kayıt yaptırdı

Kayseri Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği (KESOB) Sicil Müdürlüğü’nün verilerine göre Kasım ayında 529 esnaf yeni sicil kaydı yaptırdı. KESOB Başkanı Şeyhi Odakır, yeni sicil kaydı yaptıran esnaf ve sanatkârlara işlerinde bol kazançlar diledi.