BAKİ ERSOY’DAN KAMUOYUNA AÇIKLAMA

BAKİ ERSOY’DAN KAMUOYUNA AÇIKLAMA

Kıymetli hemşerilerim,dün gece Pınarbaşı ilçe Seçim Kurulunda yaşanan hadiselerde CHP Milletvekili Sayın Aşkın Genç’i şahit göstermem ile alakalı kendisi “ Dedikodu” açıklamasını yapmış.Öncelikle kendisine saygı duyan,hürmet eden bir kardeşi olarak bu açıklamasından dolayı çok üzüldüğümü belirtmek isterim.

Biz oraya gittiğimiz andan itibaren kendisi başından sonuna bütün yaşanılan hukuksuzluklara,mühürsüz oyların torba torba içeri taşındığına şahit olmuştur ve bu şahitliğini İlçe Kaymakamımızın odasında İlçe Kaymakamınız,İlçe Seçim Kurulu Hakimi,İlçe Belediye Başkanımız,İlçe Başkanımız,ilçede görev yapan hakim ve savcı kardeşlerimizin önünde de kabul etmiştir.Sayın Aşkın Genç Milletvekilimizin bu şahitliğine şahitlik edeceklerde o odada bulunan yukarıda saydığım kişilerdir.
Kıymetli hemşerilerim biz herkesin demokratik tercihine  tabiki saygı duyacağız.Ancak haksızlıklar ve hukuksuzluklar karşısında da susmayacağız.
Pınarbaşı’mızda geçerli oylar doğru sayıldığında ve bizdeki verilere göre açık ara önde olduğumuz aşikardır.
Kaldı ki gerekli itirazlarımız yapılmıştır.
Sayın Aşkın Genç’e bir kardeşi olarak tavsiyem partililerinin yanında ayrı,bizim yanımızda ayrı konuşan bir yapının sadece kendisine değil temsil ettiği makama da zarar vermemesi adına dikkat etmesidir.
“Burası ayrıca benim anamın memleketi bunlar doğru değil Menduh Abide bizim ağabeyimiz tabiki düzeltilir” söylemlerini de o odada bulunan başta Kaymakam bey olmak üzere tüm hazirunun önünde konuştuğunu da hatırlatmak isterim.
Nasıl ki biz Sayın Vekilimizin Babasının Ata toprağı Sarız’daki seçim sonuçlarına saygı duyduysak tabi ki kıymetli annesinin Ata topraklarında gözlerinin önünde yapılan hukuksuz işlere de kendisinin saygı duymasını ve “Dedikodu” diyerek geçiştirmeye çalışmasını doğru bulmadığımızı ve sandıkta kazandığımız seçimi İlçe Seçim Kuruluna kurulan bir tezgah ile masada kaybetmeyeceğimizi bilmesini isteriz.
Kamuoyuna saygılarımla…
BAKİ ERSOY
MHP KAYSERİ MİLLETVEKİLİ
TBMM PLAN VE BÜTÇE KOMİSYONU ÜYESİ
 

Google+ WhatsApp