Başkan Büyükkılıç, Fenerbahçe Maçı Öncesi Kayserispor’u Ziyaret Ederek, Başarılar Diledi

Başkan Büyükkılıç, Fenerbahçe Maçı Öncesi Kayserispor’u Ziyaret Ederek, Başarılar Diledi

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, Fenerbahçe maçı öncesi Mondihome Kayserispor’u ziyaret ederek, teknik heyete ve futbolculara başarılar diledi. Başkan Büyükkılıç, “Taraftarıyla ve yönetimiyle, oyuncusuyla, Kayserispor’umuz inşallah destan yazmaya devam edecek” dedi.

Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, kentin en önemli markalarından biri olan Mondihome Kayserispor’u 20 Aralık'ta oynanacak Fenerbahçe maçı öncesi ziyaret ederek, futbolcularla ve teknik ekiple bir araya geldi.

 

“İNŞALLAH DESTAN YAZMAYA DEVAM EDECEK DİYE İNANIYORUM”

Burada yaptığı açıklamada Kayserispor’un taraftarıyla ve yönetimiyle, oyuncusuyla, hocasıyla destekleyen dostlarıyla adeta  destan yazmaya devam edeceğine inandığını ifade eden Başkan Büyükkılıç, şöyle konuştu: “

 

Şehrimizin en önemli markalarından biri olan Kayserisporumuzun antremanına geldik. Değerli Recep hocamızı ve değerli yönetim kurulu başkanımızla birlikte ziyaret ettik.  Dualarımız onlarla, göğsümüzü kabartıyorlar. Taraftarıyla ve yönetimiyle, oyuncusuyla, hocasıyla destekleyen dostlarla adeta Kayseri’miz Cenabı Allah’ın lütfu hocamızın ve oyuncularımızın gayretiyle inşallah destan yazmaya devam edecek diye inanıyorum. Cenabı Allah mahcup etmesin. Nazarlardan korusun. Kaza bela vermesin. Başarılar diliyorum.”

Başkan Büyükkılıç’ın en başından beri hep Kayserispor’a destek olduğunu ifada eden Kayserispor Teknik Direktörü Recep Uçar ise, Başkan Büyükkılıç’a teşekkür ederek, “

Biz en başında başkanımıza çok teşekkür ediyoruz. Biz başkanımızı her zaman yanımızda görmek istiyoruz. Ama Fenerbahçe maçı öncesinde manen ve madden varlığı bizi her zaman mutlu ediyor. Kayseri şehri ile taraftarı ile, ileri gelenleri ile, belediyesiyle, valiliğiyle bütün takımla kalbi atanlarla birlikte bir bütün.  İnşallah hep beraber güzel bir ivme yakaladık. Önümüzde zor bir maç var. Fenerbahçe maçı. Biz elimizden geldiğince hazırlanmaya çalışıyoruz. Taraftarımızın da desteği ile beraber arzu ettiğimiz neticeyi alıp yolumuza devam etmek istiyoruz. Tekrardan ayaklarına sağlık ben desteklerinden ötürü teşekkür ediyorum”

Başkan Büyükkılıç’ın sadece bir belediye başkanı olmadığını Kayseri’nin ağabeyi olduğunu kaydeden Kayserispor Başkanı Ali Çamlı ise, Başkan Büyükkılıç,  her zaman Kayserispor’un yanında olduğunu bildiğini ifade ederek,

“Memduh Başkan sadece belediye başkanı değil. Bu şehrin ağabeyisi. Her zaman yanımızda oluyor. Bu başarı tesadüf değil. Başta Memduh Başkan,  Özhaseki Bakanımız, Valimiz olmak üzere bir sürü etken var. Tabi bunların en başında büyük yükünü sayın bakanımız ve Memduh Başkan çekiyor. Burayı ziyaret olarak algılamayın. Bunun bizim açımızdan farklı anlamları var. Şu demek oluyor. Takımında Kayserisporu’nda her zaman yanında oldum, olmaya da devam edeceğim manası çıkıyor. Onun için bugün , hocamıza, futbolcularımıza Pazar gününü istirahatle geçirmesi gerekirken kendi ziyaret etti. O kendi büyüklüğüne yakışır şekilde davranmaya devam ediyor. İnşallah teknik heyeti de sporcularda önümüzdeki Çarşamba günündeki maçta Memduh Başkanımın bu ziyaretini karşılıksız bırakmayacaklar. Başkanıma da herkese de çok teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.

Google+ WhatsApp