BAŞKAN BÜYÜKKILIÇ, KAYSERİLERDEN YOĞUN İLGİ GÖREN RAMAZAN ETKİNLİKLERİ’NE KATILDI

BAŞKAN BÜYÜKKILIÇ, KAYSERİLERDEN YOĞUN İLGİ GÖREN RAMAZAN ETKİNLİKLERİ’NE KATILDI

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, Büyükşehir Belediyesi tarafından Ramazan ayına özel olarak vatandaşların gözdesi Recep Tayyip Erdoğan Millet Bahçesi içerisinde düzenlenen Ramazan Etkinlikleri’ne katılarak Kayserililerle keyifli bir akşam geçirdi.

Yılın her döneminde zengin içeriğe sahip kültür sanat etkinlikleri ile vatandaşları buluşturan Başkan Dr. Memduh Büyükkılıç yönetimdeki Kayseri Büyükşehir Belediyesi, on bir ayın sultanı Ramazan-ı Şerif’e özel olarak başlattığı etkinlikler kapsamında Ramazan’ın ruhuna uygun çocuk etkinlikleri, konser ve söyleşiler ile Kayserililere keyifli ve verimli vakit geçirme fırsatı sunuyor.

Ramazan ayında sahur, iftar ve teravihlerde vatandaşlarla buluşan Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, Ramazan Etkinlikleri’nde de yediden yetmişe etkinlik alanını dolduran Kayserililere bir araya gelmeye devam ediyor.

Bu kapsamda, Başkan Büyükkılıç, 1 milyon 260 bin metrekarelik alanıyla Türkiye’nin en büyük millet bahçelerinden Recep Tayyip Erdoğan Millet Bahçesi’nde düzenlenen Ramazan Etkinlikleri’ne katılarak vatandaşlarla sıcak ve samimi bir Ramazan akşamı geçirdi.

Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç’a Recep Tayyip Erdoğan Millet Bahçesi Ramazan Etkinlikleri ziyaretinde AK Parti Kadın Kolları Başkanı Meral Koşar ve yöneticiler eşlik etti.

Etkinlik alanında müzisyenler tarafından kendisine özel besteler seslendirilerek karşılanan Büyükkılıç, müzisyenler ve kadınlar başta olmak üzere alandaki tüm vatandaşlara karanfil dağıttı.

Çocuklar ve gençlerle yakından ilgilenen Başkan Büyükkılıç, vatandaşlarla sohbet ederek kendisiyle hatıra fotoğrafı çektirmek isteyenleri kırmadı ve bol bol hatıra fotoğrafı çektirdi.

Gençlerden Başkan Büyükkılıç’a: “İyi ki Varsınız”

Büyükkılıç etkinlik alanındaki stantlarda satış yapan esnaf ve alışveriş yapan vatandaşlara da karanfil dağıtırken karanfil hediye ettiği gençler ‘Allah razı olsun, iyi ki varsınız, sağ olsun’ sözleri ile Başkan Büyükkılıç’a teşekkür ettiler.

Büyükkılıç, çocuk etkinlikleri, ilahi, konserler, söyleşiler ile Kayserililerden yoğun ilgi gören Ramazan Etkinlikleri’nde Harun Kayasandık’ın konserine katılarak müzisyen Kayasandık ve orkestra ekibine de karanfil hediye etti.

Büyükkılıç’tan Özel İstek Parça

Etkinlikte konuşan Başkan Büyükkılıç, Kayasandık’tan Halk Ozanı Aşık Veysel’in uzun ince bir yoldayım parçasını seslendirmesi ricasında bulundu.

1 milyon 260 bin metrekare alana sahip Recep Tayyip Erdoğan Millet Bahçesi’nin Kayseri’ye yakıştığını belirten Büyükkılıç, “Ramazan ayımızda da meşru zeminde etkinliklerle, yavrularımızın hoş anlar geçirmesi, sizlerin bu geceyi yâd etme, eğlenme anlayışıyla huzur içerisinde daha nice Ramazan ayına erişmenizi temenni ediyorum. Kadir Gecesi’ne, bayramına da Mevla’m hep beraber eriştirsin diyorum” ifadelerini kullandı.

Başkan Büyükkılıç, müzisyen Harun Kayasandık’ın seslendirdiği Halk Ozanı merhum Aşık Veysel’in uzun ince bir yoldayım parçasını vatandaşlarla birlikte dinledi.

Büyükkılıç daha sonra etkinlik alanındaki stantlardan alışveriş yaparak, vatandaşlara çeşitli ikramlarda bulunmayı da ihmal etmedi.

Büyükşehir’in Ramazan Etkinlikleri Tüm Hızıyla Sürüyor

12 Mart’ta başlayan ve her akşam farklı bir içerikle Kayserililere keyifli bir Ramazan akşamı sunan etkinlikler çerçevesinde 16 Mart Cumartesi günü Namık Bilgin ile Türk Halk Müziği, 17 Mart Pazar günü Mehmet Bağdaş ile Türk Sanat Müziği Gecesi, 18 Mart Pazartesi günü Yunus Çoban Tasavvuf ve Ezgi Gecesi düzenlenecek. Ramazan Etkinlikleri’nde 19 Mart Cuma günü Sanatçı Harun Kayasandık vatandaşlarla buluşacak ve 20 Mart Çarşamba günü ise Kur’an Tilaveti ve Tasavvuf Gecesi programı düzenlenecek.

Google+ WhatsApp