BAŞKAN BÜYÜKKILIÇ, SAÇMACI CAMİİ AÇILIŞ TÖRENİ’NE KATILDI

BAŞKAN BÜYÜKKILIÇ, SAÇMACI CAMİİ AÇILIŞ TÖRENİ’NE KATILDI

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, Melikgazi Belediyesi ve hayırsever iş birliği ile ibadete açılan Saçmacı Camii açılış törenine katıldı. Melikgazi İlçe Belediyesi ve hayırsever iş birliği ile yapımı tamamlanan mimarisi taş yapı olarak yapılan, zemin ve mahfil katından oluşan ve yaklaşık 700 kişilik cemaate hizmet edecek olan Saçmacı Camii hizmete açıldı.

Erenköy Mahallesi’nde gerçekleşen Saçmacı Camii Açılış Töreni’ne katılan Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, hayırsever Saçmacı ailesine teşekkür ederek, “Bir hayra vesile olmak ne güzel bir duygu. Bu güzellikleri bize yaşatan Melikgazi’mizin kıymetli başkanına ve ekibine teşekkür ediyorum. Allah’a şükürler olsun Kayseri’miz gelişiyor, güzelleşiyor, dayanışarak bir berekete vesile oluyor” dedi.

Kayserililere hizmet etmeye devam ettiklerini belirten Başkan Büyükkılıç, “Hayırseverleriyle, yerel yöneticileriyle, valimiz başta olmaz üzere, bakanlarımız, milletvekillerimiz ele ele, gönül gönüle vererek bu güzel şehrin daha güzel nasıl anılmasına vesile oluruzun gayreti içerisindeyiz. Birbirimizin kıymetini bilelim, şehrimizin kıymetini bilelim, yapılan güzel hizmetleri takdir edelim, insanlara hizmet ederek yolumuza devam edelim” diye konuştu.

Kayseri’nin hayırseverliğinin meşhur olduğuna işaret eden Kayseri Valisi Gökmen Çiçek ise, “Burada bir hayrın açılışındayız. Saçmacı ailesi kendisine yakışır muhteşem bir camiyi ortaya koydular. Melikgazi Belediye Başkanımız Palancıoğlu’nu da tebrik ediyorum” şeklinde konuştu.

AK Parti Kayseri Milletvekili Şaban Çopuroğlu da, caminin bu bölgede ihtiyaç olduğunu belirterek, emeği geçenlere teşekkür etti.

Hayırsever iş insanı Mehmet Saçmacı, cami yapımında emeği geçenlere teşekkür ederken, Melikgazi Belediye Başkanı Mustafa Palancıoğlu da belediye olarak camiler, okullar, aile sağlığı merkezleri açtıklarını, yapılan işlerin güzel olmasını istediklerini anlattı.

Konuşmaların ardından açılış duası ile Melikgazi Belediyesi Saçmacı Camii ibadete açıldı.

Google+ WhatsApp