BAŞKAN BÜYÜKKILIÇ, USTA GAZETECİLERİ RECEP TAYYİP ERDOĞAN MİLLET BAHÇESİNDE MİSAFİR ETTİ

BAŞKAN BÜYÜKKILIÇ, USTA GAZETECİLERİ RECEP TAYYİP ERDOĞAN MİLLET BAHÇESİNDE MİSAFİR ETTİ

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, Milliyet Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Özay Şendir ve gazetenin usta kalemlerini Türkiye’nin en büyük millet bahçelerinden Recep Tayyip Erdoğan Millet Bahçesi’nde misafir etti.

Cumhuriyet’in 100’üncü yılı coşkusunun yaşandığı günlerle birlikte hizmet vermeye başlayan Türkiye’nin en büyük millet bahçelerinden 1 milyon 260 bin metrekare alana sahip Recep Tayyip Erdoğan Millet Bahçesi Kayserililerden yoğun ilgi görürken ülke çapında da dikkatleri üzerine çekiyor.

Bu kapsamda Kayseri’yi ziyaret eden Milliyet Gazetesi’nin usta kalemleri Büyükşehir Belediyesi tarafından kente kazandırılan Recep Tayyip Erdoğan Millet Bahçesi’ni gezdi.

Başkan Büyükkılıç, Milliyet Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Özay Şendir, Ekonomi Müdürü Şükrü Andaç, Spor Müdürü Tayfun Bayındır, Yazı İşleri Müdürü Menderes Özel ve Ekonomi Editörü Mithat Yurdakul’u Recep Tayyip Erdoğan Millet Bahçesi’nde misafir etti.

Misafirleri ile birlikte 1 milyon 260 bin metrekarelik toplam alanda 1 milyon metrekare yeşil alana sahip millet bahçesini gezen Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, hem millet bahçesini hem de kadim kent Kayseri’nin tarihi ve kültürel zenginliklerinin yanı doğa ve turizm hazinesini usta kalemlere anlattı.

Millet bahçesi içerisinde bulunan tesisleri yazarlara gezdiren ve faaliyet konuları hakkında bilgiler veren Başkan Büyükkılıç geziyi değerlendirerek, “Şehrimizde bulunan Milliyet Gazetesi’nin usta kalemlerinden Genel Yayın Yönetmeni Özay Şendir, Ekonomi Müdürü Şükrü Andaç, Spor Müdürü Tayfun Bayındır, Yazı İşleri Müdürü Menderes Özel ve Ekonomi Editörü Mithat Yurdakul ile Recep Tayyip Erdoğan Millet Bahçesi’nde bir araya gelerek, hem 1 milyon 260 bin metrekarelik millet bahçemizi anlattık hem de şehrimizin doğal, tarihi ve kültürel zenginliklerini anlattık” ifadelerini kullandı.

Recep Tayyip Erdoğan Millet Bahçesi gezisinde Başkan Büyükkılıç ve Milliyet Gazetesi heyetine Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Hüseyin Beyhan, Genel Sekreter Yardımcıları Hamdi Elcuman ve Serdar Öztürk ile daire başkanları eşlik etti.

Google+ WhatsApp