BAŞKAN BÜYÜKKILIÇ’TAN MİMARSİNAN OSB’DE FABRİKA ZİYARETLERİ

BAŞKAN BÜYÜKKILIÇ’TAN MİMARSİNAN OSB’DE FABRİKA ZİYARETLERİ

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, Kayseri Malatya Karayolu üzerinde bulunan ve Orta Anadolu'nun gelecekte en önemli sanayi merkezlerinden biri olmayı hedefleyen Mimarsinan Organize Sanayi Bölgesi’nde fabrikalara ziyaret gerçekleştirdi.

Başkan Büyükkılıç, ekonomik ve toplumsal kalkınmanın birlikte gerçekleştirilmesi, çevreye duyarlı düzenli kentleşmenin sağlanması amacıyla Kayseri’ de 3. Organize Sanayi Bölgesi olarak kurulan Mimarsinan Organize Sanayi Bölgesi’ni ziyaret etti.

Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç’a ziyaretlerde, AK Parti Milletvekili Şaban Çopuroğlu, AK Parti İl Başkanı Fatih Üzüm ve partililer ile KASKİ Genel Müdürü Yavuz Çağan da eşlik etti.

İlk olarak Mimarsinan OSB’de A&Y Panel Çit firmasını ziyaret eden Başkan Büyükkılıç, firma sahibi Yılmaz Ocaktan ile görüşerek yapılan çalışmalar hakkında bilgiler aldı.

Çalışan personele de kolaylıklar dileyen Büyükkılıç, işçilerin Ramazan Ayı’nı da tebrik etti. İzmir’den gelen bir personel, Başkan Büyükkılıç’ı takip ettiğini, su, ekonomi, Kayseri’nin güzelliği ve çeşitliliği ile ilgili çok güzel konulara değindiğini anlattı.

Büyükkılıç, daha sonra Sönmez Ahşap firmasını ziyaret etti. Firma yetkilisi İsmail Sönmez ile görüşen Başkan Büyükkılıç, personel tarafından yapılan çalışmaları yakından inceledi.

Ardından Ödül Solar Enerji’ye geçen Büyükkılıç, yetkililerden firmada üretim yapılan işler hakkında bilgiler alırken, işçilerle de sohbet etmeyi ihmal etmedi.

Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, Cuma namazını Mimarsinan OSB Camii’nde kıldıktan sonra fabrika ziyaretlerine devam etti. Nalbantoğlu İnşaat San. Tic. A.Ş.’yi ziyaret eden Başkan Büyükkılıç, yetkililer ile burada sıcak ve samimi sohbetin ardından Koçoğlu Pimapen’e geçti. Personele kolaylıklar dileyen Büyükkılıç, Ramazan aylarını da tebrik etti.

Başkan Büyükkılıç, son olarak Mywin Pvc Pencere & Kapı Sistemleri firmasını ziyaret etti. Burada yapılan çalışmalar hakkında bilgiler edinen Büyükkılıç, işçilerle keyifli bir sohbet gerçekleştirdi.

Google+ WhatsApp