BAŞKAN BÜYÜKKILIÇ’TAN, RAMAZAN’IN 3’ÜNCÜ GÜNÜNDE ÖZVATAN VE FELAHİYE’YE ZİYARET
Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, AK Parti Kayseri İl Başkanı Hüseyin Okandan ile birlikte Ramazan ayında ilçe gezileri ve buluşmasına, Özvatan ve Felahiye ilçeleri ile devam etti.
Kayseri’de ortak akılla, kurum kuruluşlarla uyumlu, birlik ve dayanışma içerisinde yerel yönetim faaliyetlerine özel önem gösteren Başkan Büyükkılıç, huzur ve dayanışma ayı Ramazan’ı fırsat bilerek AK Parti İl Başkanlığı ile birlikte ilçe ziyaretlerini aralıksız sürdürüyor.
Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç ile AK Parti Kayseri İl Başkanı Hüseyin Okandan, ilçelerde büyük bir coşku ve ilgi ile gerçekleşen ziyaretler çerçevesinde Ramazan’ın 3’üncü gününde Özvatan’da, vatandaşlar başta olmak üzere esnafla ve kurum kuruluşlarla bir araya geldi.
Büyükkılıç Özvatan ziyaretine ilişkin yaptığı değerlendirmede, “Özvatan’da hemşehrilerimizle birlikte sıcak, samimi ve keyifli bir gün geçirdik. Mübarek Ramazan’ın huzur ve bereketini paylaşmanın mutluluğunu yaşadık” ifadelerini kullandı.
Başkan Büyükkılıç ve AK Parti Başkan Okandan ile beraberindeki heyet, Özvatan Kaymakamlığı, Özvatan Belediyesi, AK Parti Özvatan İlçe Başkanlığı ziyareti gerçekleştirdi.
Özvatan'da esnaf ve vatandaşların samimi ilgili ile karşılanan Büyükkılıç, tek tek vatandaşlarla ve esnafla görüşerek sohbet etti, fotoğraf çekindi.
Başkan Büyükkılıç AK Parti Özvatan İlçe Başkanlığı ziyaretinde bulundu. Ziyarette yaptığı konuşmada Büyükkılıç, Özvatan'ın Özvatan'dan ibaret olmadığına işaret ederek, "Özvatan Kayseri’dir, Özvatan Avrupa'dır, Özvatan yurt dışındaki değişik ülkelerdir. Her şeyden önce hakikaten birliğimiz, beraberliğimiz, dayanışmamız, bizim olmazsa olmazımız" dedi ve 30 Büyükşehir içerisinde yatırıma en çok pay ayıran ve vadettiklerini en çok hayata geçiren Büyükşehir'in, Kayseri Büyükşehir Belediyesi olduğunu vurguladı.
"Amacımız Üretenin Hizmetkârı Olmak"
Başkan Büyükılıç Özvatan'da bal satışı yapan esnaf ile buluşmasında açıklamalarda bulunarak, "Büyükşehir'imiz tarım ve hayvancılığa desteklerini sürdürmeye devam ediyor. Hatırlanacağı üzere arı idi, manda idi, koyundu gibi hayvancılıkla ilgi hayvancılıkla ilgili dağıttığımız hayvanlar arasında bu sene yine en önemli projelerimizden biri olarak 'arılar çoğalsın, bereket katlansın' diyoruz. Bu sene yine arılı kovan dağıtıyoruz. Bereketli olsun diyoruz. Amacımız üretenin yanında yer almak, üretenin hizmetkârı olmak" ifadelerinde bulunarak, sertifikası olan arıcılara yönelik başvuruların Pazartesi online olarak başlayacağını duyurdu.
Büyükkılıç ve Okandan’dan Özvatan Kaymakamlığı ve Belediyesi’ne Ziyaret
Başkan Büyükkılıç ve AK Parti İl Başkanı Okandan, Özvatan Kaymakamlığı ziyaretinde Kaymakam Yıldız Yılmaz ile bir araya geldi. Kaymakam Yılmaz, ziyaretleri dolayısıyla Büyükkılıç ve Okandan’a teşekkür etti. Büyükkılıç ve Okandan Özvatan Belediye Başkanı Halit Demir’i de makamında ziyaret etti. Samimi buluşmada Özvatan Belediye Başkanı Demir, “Ayağınıza sağlık” diyerek ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade etti.
Büyükkılıç ve Okandan’dan Felahiye’ye Ziyaret
Felahiye’de esnaf ve vatandaşların tezahüratlar eşliğinde yoğun ilgisi ile karşılanan Büyükkılıç, vatandaşlarla ve esnafla tek tek görüşerek sohbet etti, günün anısına fotoğraf çekindi.
Ramazan ziyaretleri kapsamındaki ilçe buluşmalarında Başkan Büyükkılıç ve AK Parti İl Başkanı Hüseyin Okandan, Felahiye ile devam etti. AK Parti İlçe Başkanlığı’nı ziyaret ederek, vatandaşlar ve ilçe teşkilat üyeleri ile bir araya geldi. Burada yaptığı konuşmada Büyükkılıç, Ramazan’ın rahmeti, feyzi ve bereketinin üzerlerine olması temennisinde bulunduğu konuşmasında, hep beraber el ele, gönül gönle çalışmanın önemli olduğuna işaret etti. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a destek olmanın önemli olduğunu da ifade eden Büyükkılıç, birliğe vurgu yaparak, en çok vaatlerini hayata geçiren ve bütçesinden yatırıma en çok pay ayıran Kayseri Büyükşehir ile ötekileştirmeden, ayrıştırmadan hizmetleri, ilçelere yönlendirdiklerini sözlerine ekledi.
Felahiye Belediyesi’nden Samimi Karşılama
Başkan Büyükkılıç ve AK Parti İl Başkanı Okandan, Felahiye Belediye Başkanı Şeref Güleser’i de makamında ziyaret etti. Sıcak karşılama yaşanan ziyarette Felahiye Belediye Başkanı Güleser, “Hoş geldiniz, gurur duyduk” diyerek verilen desteklerden dolayı teşekkürlerini iletti ve ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade etti.
Büyükkılıç, İftarı Felahiye’de Yaptı
Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, AK Parti İl Başkanı Hüseyin Okan ve beraberindeki heyet ile birlikte iftarı Felahiye’de KAYMEK Kadın ve Gençlik Merkezi’nde vatandaşlarla bir arada gerçekleştirdi.
Büyükkılıç, burada yaptığı konuşmada kenetlenmek, dua etmek ve dayanışma yapmanın önemine işarete ederek, “Felahiye Kayseri’dir, Türkiye’dir, Felahiye yurt dışıdır” dedi ve Felahiye halkına minnettar olduklarını söyledi. Büyükkılıç konuşmasının sonunda Kur’an-ı Kerim tilavetinde bulunarak dua etti.
Başkan Büyükkılıç AK Parti İl Başkanı Okandan’a ilçe ziyaretinde, AK Parti Kayseri İl Kadın Kolları Başkanı Meral Koşar, Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Fatih Temeltaş, KASKİ Genel Müdürü Yavuz Çağan, daire başkanları da eşlik etti.
