Başkan Çelik Eğitime Vurgu Yaptı

Başkan Çelik Eğitime Vurgu Yaptı

Her hafta Büyükşehir Belediyesi’nin bir birimini ziyaret eden Başkan Mustafa Çelik, bu hafta Büyükşehir Belediyesi Eğitim Faaliyetleri (BEF) bünyesindeki çalışanlar ile bir araya geldi. Başkan Çelik, BEF bünyesindeki KAYMEK, Genç KAYMEK ve Huzur Çınarı gibi birimlerin çalışmaları hakkında bilgi aldı.
Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, belediyeye bağlı birimleri ziyaret etmeye devam ediyor. Bu hafta Büyükşehir Belediyesi Eğitim Faaliyetleri (BEF) çatısı altındaki KAYMEK, Genç KAYMEK ve Huzur Çınarı yönetici ve çalışanlarıyla bir araya gelen Başkan Çelik, eğitime verdiği önemi bir kez daha dile getirdi.
Ziyaretinde Başkan Çelik’e Huzur Çınarı Aile Danışmanlık ve Rehberlik Merkezi Müdürü Serkan Kaya tarafından BEF bünyesinde yapılan çalışmalarla ilgili bilgi verildi.
BEF çatısı altındaki birimler vasıtasıyla aileye ve eğitime yönelik çok önemli çalışmalar yapıldığını ifade eden Başkan Mustafa Çelik, özellikle eğitim üzerinde durdu ve gençlerin eğitiminin desteklenmesi için her türlü fedakarlığın yapılmasını istedi. Başkan Çelik, gelecek nesillerin değerler eğitimini almış daha donanımlı nesiller olmasını önemsediklerini ve bunun için her türlü çalışmayı destekleyeceklerini kaydetti.

Google+ WhatsApp