BAŞKAN ÇOLAKBAYRAKDAR ESNAFIN YANINDA, HALKIN İÇİNDE

BAŞKAN ÇOLAKBAYRAKDAR ESNAFIN YANINDA, HALKIN İÇİNDE

BAŞKAN ÇOLAKBAYRAKDAR ESNAFIN YANINDA, HALKIN İÇİNDE

Belediye çalışmalarını her fırsatta yerinde inceleyen Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, esnafla da sık sık bir araya gelmeye devam ediyor. Bu kapsamda Yeşil Mahalle’deki semt pazarını ve bölge esnafını ziyaret eden Başkan Çolakbayrakdar, sokakta karşılaştığı vatandaşlarla da sohbet etti.

Esnaf ziyareti sırasında Başkan Çolakbayrakdar’a AK Parti Kocasinan İlçe Başkanı Muammer Kılıç, Başkan Yardımcısı Ali Bulu ve birim müdürleri de eşlik etti. Vatandaşlar ve esnaflarla keyifli sohbetlere imza atan Başkan Çolakbayrakdar, pazar tezgahlarını tek tek dolaşarak, ‘Hayırlı işler’ temennisinde bulundu. Başkan Çolakbayrakdar’ı ve beraberindekileri güler yüzle karşılayan esnaflar, yapılan hizmetlerden dolayı da memnuniyetlerini dile getirdi.

Kocasinan Belediyesi olarak ilçe genelinde esnaflar için birçok proje yürüttüklerini hatırlatan Başkan Çolakbayrakdar, “Belediye olarak esnafımızın ticaretlerini geliştirmelerini sağlayacak çalışmalara öncelik veriyoruz. Esnafımız, daha geniş yerlerde vatandaşa hizmet ettiği zaman ticaretleri gelişecek ve Kayseri ekonomisine daha çok katkı sunacaktır. Bunun için mevcut pazar yerlerini yenilerken, yeni dükkanlar ve iş yerleri yapıyoruz. Projeler ve yatırımlar sayesinde Kocasinan, büyüyor, değişiyor, yenileniyor ve gelişiyor. Kocasinan’ın gelişmesi ve büyümesi de büyük ve güçlü Türkiye’nin gelişmesi demektir. Yeni Kocasinan, ülkemizin kalkınmasında daha fazla katkı sağlayacaktır” ifadelerini kullandı.

Ziyaret, hatıra fotoğrafı çekilmesi ile sona erdi.

Google+ WhatsApp